- Reaksiyon skoru
- 614
Dostlar öncellikle bu konutu açıyorsam diğer arkadaşlarım abilerim kardeşlerim için açıyorum dostlar öncellikle belirtmeliyimki 2 haftalık bir süreçte spor salonuna gitmeden diyet ve evimizdeki koşu bandı ile 40 dakika koşarak yaklaşık 8 kilo verdim fakat yeterli olmadığı için ve artık salona hazır olduğum için dün salondan içeri giriş yaptım benim gibi sosyal anksiyeteli herkes bana bakacak diye korkan bu yüzden salondan adım atamayan arkadaşlarım için şunu söylemek istiyorumki inanın bana salondaki herkes çok sıccakkanlı ve yardımcıydı hoca ile hemen görüştüm ve program aldım 5 dakika sürmedi bu işlem bakın direk 25 dakika koşu yaptım sonrasında hareketler var indirme kaldırma tam isimlerini bilmiyorum dediğim gibi yeniyim o yüzden bilmiyorum ama şunu söyleyebilirimki salona gittiğinizde inanın artık salon hayatınız oluyor 1 gün gittim artık hrp gitmek istiyorum fakat malum ilkkez spor yaptım ve her tarafım ağrıyor 2 3 gün dinlenmem gerekicek sonrasında her hafta 3 gün gideceğim yarın salona gittiğimde fotoğraf atacağım eğer iyi olursam
Son olarak ben natural olarak geliseceğim supplement creatin streoid kullanma düşüncem yok kimseyede tavsiyem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son olarak ben natural olarak geliseceğim supplement creatin streoid kullanma düşüncem yok kimseyede tavsiyem yok
Son düzenleme: