Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Bileğim çatladı ailem hastahaneye götürmüyor.

Yastığın altına koyma, kolunu düz bir şekilde uzat bileğin de düz olsun.
  2. OrkunJJ

Bileğim çatladı ailem hastahaneye götürmüyor.

En kısa zamanda acile gitmen lazım. 1697764867 Masaj yapmanı kesinlikle önermiyorum. Mümkün olduğunca hareket ettirme, sert bir nesne ile (cetvel vs.) bir bez-tülbent vs. bir şey ile bileğine bağla ve hiç hareket ettirme.
  3. OrkunJJ

Sülük tedavisi olsam mı

Sülük tedavisi vücuttaki pis kanı emdiği için önerilir. Hastalıklı bölgelerden kan emer. Göze sülük tedavisi de neymiş? %100 Kör olma garantisi sunuyorlar mı? Kesinlikle bulaşma.
  4. OrkunJJ

Diş taşı temizliği sonra dişlerdeki leke azalır mı?

Direkt normal temizleme yaptırmanız gerek. Diş taşı temizliği sadece dişlerinizin aralarında oluşan diş taşlarını temizlemek için. Ekstra beyazlatma yapmıyorlar sadece taşları temizliyorlar.
  5. OrkunJJ

tavuk döner miğdeme dokundu

Bence direk acil e git. Yüksek ihtimal ile zehirlenmişsin. 1691418543 Kusman iyi olmuş ama hemen doktora görünmelisin
  6. OrkunJJ

Nasıl bakımlı bir birey olunur?

Öncelikle düzenli olarak duş almalı ve temiz bir vücut kokusuna sahip olmalısın. Deodorant ve parfüm kullanmalısın. Parfüm kendi tercihine göre değişebilir ama doldurma parfümlerden kullanma. Deodorant da ben şahsen Axe ve Privacy Man kullanıyordum. Son zamanlarda kalıcılığının azaldığını fark...
  7. OrkunJJ

Clear vs Head Shoulders

Bence bunu kendiniz deneyip bulmalısınız. Yan etkiler kişiden kişiye göre değişir. Bir kişide Head & Shoulders işe yararken diğer bir kişide de Clear işe yarar. Kimisinde ise ikisi de işe yaramaz. Bioblas markası gibi özel şampuanlar kullanmak gerekebilir.
  8. OrkunJJ

Diş teli fiyatı hakkında

3 4 sene önce diş teli yaptırdığım parayla araba alabiliyordum. Şimdi 30-40k ya araba alamıyorum.
  9. OrkunJJ

Diş teli fiyatı hakkında

Normal, 3 4 sene önce bende diş teli tedavisi gördüm. 8K ya mal oldu. Şu anki kur ve maaşları hesaba katarsak gayet normal.
  10. OrkunJJ

Uyku düzenim yok, günde kaç saat uyuyorsunuz ?

Ben 8 saatlik uykuyla yaşıyorum. 8 Saatin altına düşmenizi pek önermem güçten düşersiniz. Arada 8 saatin altında uyuduğum da olur bir işim vardır geç yatarım 4 5 saatlik uykuyla dururum ama her zaman minimum 8 saat uyuyacak şekilde ayarlıyorum kendimi. 8 saatten fazla da uyumamaya çalışıyorum.
  11. OrkunJJ

Tip 1 diyabetim, askere gidecek miyim?

12. OrkunJJ

İç menisküsüm yırtıldi yardim ( ameliyatı oldum)

Benim de sağ dizim ağrıyor. Genelde 1 saati geçen yolculuklarda bacağım aşağı sarkık şekilde olduğunda katlanılmaz bir ağrı acı oluyor. Uzatınca bacağımı ağrı hafifleyerek geçiyor. Hangi doktora gittin bana da söylersen ben de bir ara gidip göstermek istiyorum.
  13. OrkunJJ

Kulağıma su kaçtı, ne yapmalıyım?

O zaman hiçbir şey yapmasan bile zamanla kendi kendine geçecektir. Kulağın özü bu. İçerisindeki fazlalıkları dışarı atmak. Kendi kendine akacaktır kulağından.
  14. OrkunJJ

Kulağıma su kaçtı, ne yapmalıyım?

Kulağa kaçan su basınç nedeniyle içeride kalmaktadır. Burnunuzu elinizle tıkayıp yutkunarak kulak içerisindeki basıcı değiştirerek çıkmasını sağlayabilirsiniz ancak bazen çıkmaz. Kulak çöpü ile içerisindeki suyu emdirerek çıkarmayı deneyebilirsiniz.
  15. OrkunJJ

Sivrisinek sokmasına ne iyi gelir?

Tabi ki parfüm de etkili olur sonuçta alkol var içerisinde. Ancak herkese uygulamak gereksiz risk olur daha kötü yapabilir alerjik reaksiyon gösterir ise.
  16. OrkunJJ

Parfüm bence sıkılmamalı. Bazı parfümlerin kimyasında farklı şeyler oluyor ya da adamda alerjik bir şey olabilir daha kötü olur. Bende mesela alerji var. Doldurma parfümlerden cildime sıktığımda kaşıntı yapıyor.
  17. OrkunJJ

Cebe zarar :)
  18. OrkunJJ

Kaşıma yeter, limon kolonyasını dök bol dökmene gerek yok azıcık döküp ısırığın üzerinde elinle yaydırsan yeter. Fazla ovalama ısırıktaki sineğin bıraktığı mikrop tarzı şeyler kaşıntıya sebep olduğu için daha çok kaşıntıya sebep olur. Kolonyayı dök bekle 3 5 dakikaya azalır kaşıntın.
  19. OrkunJJ

Ben genelde limon kolonyası kullanıyorum. Sürdükten 4 5 dakika sonra şiddetli hissettiğim kaşınma geçiyor bende.
  20. OrkunJJ

Buz Lazer, Epilasyon vs. Hk.

Hocam bende ilerleyen yıllarda yaptırmayı düşünüyorum. Tüm vucut fiyatlarına baktığımda ortalama 2K-3K arasında olduğunu görüyorum. Seans sayısı vücuttaki kılların çokluğuna göre değişiyor diye düşünüyorum.
Top Bottom