Dušan Tadić
80+ Silver
1-2 saat önce havuzdaydım. Kulağıma su kaçtı ve çok rahatsız ediyor. Ne yaparsam geçebilir?
Dostum sacma bir konu olmus fakat kacan kulaginin ustune yat gecer.1-2 saat önce havuzdaydım. Kulağıma su kaçtı ve çok rahatsız ediyor. Ne yaparsam geçebilir?
Kulağa kaçan su basınç nedeniyle içeride kalmaktadır. Burnunuzu elinizle tıkayıp yutkunarak kulak içerisindeki basıcı değiştirerek çıkmasını sağlayabilirsiniz ancak bazen çıkmaz. Kulak çöpü ile içerisindeki suyu emdirerek çıkarmayı deneyebilirsiniz.1-2 saat önce havuzdaydım. Kulağıma su kaçtı ve çok rahatsız ediyor. Ne yaparsam geçebilir?
Neden saçma?Dostum sacma bir konu olmus fakat kacan kulaginin ustune yat gecer.
4-5 saniyeliğine tıkanıklık hissi geçiyor ama sonra eski haline dönüyor.Kulağa kaçan su basınç nedeniyle içeride kalmaktadır. Burnunuzu elinizle tıkayıp yutkunarak kulak içerisindeki basıcı değiştirerek çıkmasını sağlayabilirsiniz ancak bazen çıkmaz. Kulak çöpü ile içerisindeki suyu emdirerek çıkarmayı deneyebilirsiniz.
Bilmem, hemen gecmez zaten bendede oldugunda 5dk gibi bir sure bekliyorum.Neden saçma?
Geçmedi.
sakın kulaklık takma çok kötü oluyo1-2 saat önce havuzdaydım. Kulağıma su kaçtı ve çok rahatsız ediyor. Ne yaparsam geçebilir?
ilk önce kaçan kulağının olduğu tarafa yatır ama tam yatır sonra avcunun içiyle tam kulagının ortasına bastır çek bastır çek aynı pompa gibi bi yerden sonra eline hafif ılık su akıcak kafanı tam yatırıp elinle iyi bi sekilde bastırıp cekmen cok onemli1-2 saat önce havuzdaydım. Kulağıma su kaçtı ve çok rahatsız ediyor. Ne yaparsam geçebilir
O zaman hiçbir şey yapmasan bile zamanla kendi kendine geçecektir. Kulağın özü bu. İçerisindeki fazlalıkları dışarı atmak. Kendi kendine akacaktır kulağından.4-5 saniyeliğine tıkanıklık hissi geçiyor ama sonra eski haline dönüyor.
Çıkmıyor kiSu kaçan tarafı aşağıda kalacak şekilde kafanı yan yatır.
Hafiften sallan biraz çıkar.
Alıntıyı görüntüle
Tek ayak üzerinde devam et zıplamayaÇıkmıyor ki