Neler Yeni

Yardım ACİİLL HOPARLÖRE SU KAÇTI

Sentinelreal1

80+ Bronze
Ben rapor ettim üslübundan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapayım peki hocam şuan bişey yok gibi emcükledim düzeldi ama WODMWMDMX
kdmdmmdd petekleri açın üstüne koyun en iyi çözüm o, 30da açın ama en düşüğü bekle biraz başında çokta ısınmasın

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hayır kesinlikle yanlış batarya şişer
Mesaj otomatik birleştirildi:

bataryayı elinize alırsınız sabaha geçmiş olsun
Hiçbir sorun olmadı benim cihazımda, bunu ilk defa duydum. Daha açıklayıcı bir yorum yaparsanız faydalı olabilir.

Sentinelreal1

80+ Bronze
Hiçbir sorun olmadı benim cihazımda, bunu ilk defa duydum. Daha açıklayıcı bir yorum yaparsanız faydalı olabilir.
Açıklıyım hemen herkes bilgilensin:
-Telefonu pirince yatırınca yani içerisine koyunca pirinç suyun çevresindeki havayı emer suyun kendisini emmez ve küçük taneciklere içeri girerse şarj boşluğundan olsun hoparlörden olsun telefona zarar verir ve düzeldiğini sansanız bile telefonun elektronik kısımları o suyu içinde hapseder ve perfonmans düşer ve bozulur bir süre sonra bazı işlevleri özellikle

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Açıklıyım hemen herkes bilgilensin:
-Telefonu pirince yatırınca yani içerisine koyunca pirinç suyun çevresindeki havayı emer suyun kendisini emmez ve küçük taneciklere içeri girerse şarj boşluğundan olsun hoparlörden olsun telefona zarar verir ve düzeldiğini sansanız bile telefonun elektronik kısımları o suyu içinde hapseder ve perfonmans düşer ve bozulur bir süre sonra bazı işlevleri özellikle
O zaman başka bir malzemenin mi içine koymak lazım, ne yapılacak

Top Bottom