NightWish2434
80+ Silver
Sabaha kadar bir şey olur mu? Bisikletten elimin üstüne düştüm sol bileğim saatlerdir ağrıyor telefonu bile tutamıyorum
Aynen böyle hissettiriyor.
kendin git acile
çık sen git öyle şey mi olur
O nasıl aile? Ne gerekçe ile götürmüyorlar? Mümkünse kendin git, gidemiyorsan da arabası olan komşudan vs. rica et.
Bu nasıl aile
Sonra Anadoluda neden ailelerden nefret ediyorlar.
Dostlar ailemle aram iyi değil babam bizden ayrı zaten annem yorgunum, abimde oyundayim diyerek reddetti sabah bakarız dedi. Anadolu değil İstanbul'da yaşanıyor bu olay. Ve şuan acıdan kıvranıyorum resmen. Reşit olmadığım için tek gidemedim.Ben acilde çalışıyorum yaşın 18 den küçükse bakmazlar ama yanına birini bulursan bakarlar 5 dk film çekip alçıya alınır git kesin bide ağrı kesici yazar
Hocam uyuyamıyorum hareket desen zaten etmiyor diğer elimle masaj yapabiliyorum sadeceMümkün olduğunca oynatmamaya çalış, bir şeylerle sabitle (çubuk kaşık örtü v.s) öyle uyu
Yastığın altına koymam problem oluşturur mu? 2 saate gideceğim inşallahEn kısa zamanda acile gitmen lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaj yapmanı kesinlikle önermiyorum. Mümkün olduğunca hareket ettirme, sert bir nesne ile (cetvel vs.) bir bez-tülbent vs. bir şey ile bileğine bağla ve hiç hareket ettirme.
Yastığın altına koyma, kolunu düz bir şekilde uzat bileğin de düz olsun.Yastığın altına koymam problem oluşturur mu? 2 saate gideceğim inşallah