Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

Saçımdan beyaz beyaz şeyler dökülüyor.

Kepek o üstad
  2. Skynel

Biontech aşı sonrası ateş ne zaman düşer

Ateş 1 2 gün sonra düşer genelde Halsizlikte yapar hatta
  3. Skynel

Kardeşim pozitif corona okula gidebilirmiyim karantinamı giriyorum bende

Bu dediğim olay 2 3 ay önce oldu babamında belirtisi yoktu onu da karantinaya almadık her yere gidip geliyorduk 😄
  4. Skynel

Kardeşim pozitif corona okula gidebilirmiyim karantinamı giriyorum bende

Annem korona oldu oradan biliyorum arayıp herhangi bir belirti var mı diye sordular herhangi bir belirti yoktu bende bundan dolayı karantinaya alınmadım istediğim yerede gidiyordum
  5. Skynel

Koronadan sonra hijyen nasıl olucak?

Vay be fazla kurcalamıyorum o halde sinavda hangi bilgi işime yarayacaksa o kalsın
  6. Skynel

Daha geçen derste gördüm hoca detaylı olarak anlattı maksimum cansız yüzeylerde 1 dakika civarı yaşayabiliyorlarmış virüsler
  7. Skynel

Virüsler cansız ortamlarda yaşayamazlar elinle bir yere temas ettiğin zaman cansız bir yerse masa gibi virüs en fazla 1 dakika orada durabilir
  8. Skynel

aşı olmaktan korkuyorum

Bronşit aşısında arka taraftan 6 tane iğne yemiştim bu iğneyi olurken bu mu iğne cidden demiştim 2 saniye de bitiyor farketmiyorsun bile
  9. Skynel

Diyetimi bıraksam mı ?

Peki 181 182 de Harley bey
  10. Skynel

Sizce Aşı Güvenilir mi?

İnternette her zaman bir şeyler dönüyor zamanında çiçek aşısı olmak istemeyenler pişman oldu tabii ki demek istediğim aşı tamamen güvenilir demek değil ama sonuçta bu aşıdan benim annem babam babaannem herkes bu aşıdan oldu onlara bir şey olacaksa benim durmanın bir mantığı yok haliyle.
  11. Skynel

Gözüm Bozukmudur Sizce?

Muhtemelen evet gözlerin bozuk ben uzakta ki televizyonu göremediğim için yakınlaştığım zaman farketmişlerdi
  12. Skynel

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

Babam ikinci dozu oldu hiç bir şeyi yok.
  13. Skynel

18 Yaş Altı Aşı Olabiliyor

Şuan olmayacağım bekleyeceğim biraz.
  14. Skynel

Yakın Zamanda Diş Teli Taktıranlar Bakabilir mi?

Galiba...
  15. Skynel

hadi oradan :D
  16. Skynel

İstanbulda deneyimi olan biri yok mu yahu en azından şimdi bir hastaneye giderim orayı beğenmem diğerine giderim onu beğenmem falan.
  17. Skynel

Sen nerede oturuyordun alpcim
  18. Skynel

Bilmiyordum ki alpim bilsem yazmam mı konuşalım bunu hatta şimdi DC'den yazarım az sonra. 1625067463 Görüntüsü önemli değil hangisi daha verimliyse onu tercih ederim.
  19. Skynel

Hocam peki diş teli konusunda neye dikkat etmem gerekiyor küçük bir baktığımda görünmez braket metal braket vs var görünmez için yararı çok az vs diyorlar siz ne önerirsiniz.
  20. Skynel

Konuştum hocam şimdi ailemle Özelde yaptıracakmışız önümüzde ki ay İstanbulda bakacağım çevremde ki hastanelere Önerisi olan var mı İstanbulda deneyimi olan diş teli konusunda.
Geri