Yakın Zamanda Diş Teli Taktıranlar Bakabilir mi?

Dostlar üst dişlerim yamuk olduğu için diş teli taktıracağım 1 ay sonra doktora görüneceğim ama fiyatları merak ediyorum sadece üst dişlere taktırarak ne kadar tutuyor bu konuda bilginiz var mı özelde ve devlette farketmez ama eğer çok çok pahalı olmazsa özelde yaptırırım.
Bana neden özelden yazmadın. Üzdün..

Devlette tanıdık varsa 1-2 aya randevu verebiliyorlar. Ki ben 4-5 yıl bekledim çıkmadı. Özel zorunlu oldu.
Özelden 9k'ya oldu. Ay ay ödeyeceğiz.

Hocam peki diş teli konusunda neye dikkat etmem gerekiyor küçük bir baktığımda görünmez braket metal braket vs var görünmez için yararı çok az vs diyorlar siz ne önerirsiniz.
Şeffaf Plak tarzı şeyler ile metalimsi olanların arasında neredeyse iki kat fiyat varkı var. Bunu hesaba katmak lazım.

Bana neden özelden yazmadın. Üzdün..

Devlette tanıdık varsa 1-2 aya randevu verebiliyorlar. Ki ben 4-5 yıl bekledim çıkmadı. Özel zorunlu oldu.
Özelden 9k'ya oldu. Ay ay ödeyeceğiz.
Bilmiyordum ki alpim bilsem yazmam mı konuşalım bunu hatta şimdi DC'den yazarım az sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şeffaf Plak tarzı şeyler ile metalimsi olanların arasında neredeyse iki kat fiyat varkı var. Bunu hesaba katmak lazım.
Görüntüsü önemli değil hangisi daha verimliyse onu tercih ederim.

Görüntüsü önemli değil hangisi daha verimliyse onu tercih ederim.
Braketli sistemde pek bir fark olmaz bence.
Ama Şeffaf plak taktırmak istersen her ay diş etlerine uygun kalıp çıkartıyorlar. O yüzden daha zahmetli oluyor ve genelde daha pahalı, zahmetli oluyor.
Klasik yöntem favorimdir.

Braketli sistemde pek bir fark olmaz bence.
Ama Şeffaf plak taktırmak istersen her ay diş etlerine uygun kalıp çıkartıyorlar. O yüzden daha zahmetli oluyor ve genelde daha pahalı, zahmetli oluyor.
Klasik yöntem favorimdir.
Sen nerede oturuyordun alpcim

Yaklasik 3 ay önce alt ve üst dişler için 5 bin liradan başladım. Tanıdık yer ama normal fiyatı 8 bindi

İstanbulda deneyimi olan biri yok mu yahu en azından şimdi bir hastaneye giderim orayı beğenmem diğerine giderim onu beğenmem falan.
DentAlpo 1234567890 Referans Kodumla Ataşehir'deki şubeye giderek %20 indirimli tel taktırabilirsin o.O2o.O2

Geri