aşı olmaktan korkuyorum

Koca adam olmuşsun, iğneden mi korkuyorsun be :D Dikkat et kızlar duymasın ha, karizma falan kalmaz nasıl erkek adamsın sen :D

iki aşıda iyi deyil zaten ne olduğumuz belli deyil ben diğer aşıyı oldum hiç anlamıyorsun bile bazılarında 1 gün kollarını tam yukarıya kaldıramıyormuş biraz ağrı oluyormuş bende olmadı kardeşim hiç bişi ilk denediğim koluma para yapıştı eyer senin yapışmazsa seni kandırmışlardır su koymuşlardır :D :D
deyil mi :D su mu koymuslardır :D
asi karsitiyim ama pcr testi zor geliyo yorumu gibi geldi bu

deyil mi :D su mu koymuslardır :D
asi karsitiyim ama pcr testi zor geliyo yorumu gibi geldi bu
ben biontek 2 tane oldum ne ağrı ne yan etkisi hiç bişi anlamadım sadece para yapışıyormu yapışmıyormu bunu denedim ve çalışıyor tam fiyat performans :D :D

acır mı peki yan etkisi olur mu sinovac olucam ben
Enjekte edilirken gram acı hissetmiyorsun. Yan etkisi herkeste farklı, mesela bende yan etkiler ağırken babamda hafifti. Aşıdan korkma, hepimizin yaptırması gereken bir şey.

ben biontek 2 tane oldum ne ağrı ne yan etkisi hiç bişi anlamadım sadece para yapışıyormu yapışmıyormu bunu denedim ve çalışıyor tam fiyat performans :D :D
Aşı olmadan önce deneseydin bakalım böyle mi konuşcaktın.Ben aşı olmadan önce de denedim sonra da ikisinde de aynı şekilde yapıştı.Yapışmasının sebebi ter salgılaman.

Korkuyorsan aşı olmama hakkına sahipsin.
Hiçbir şeye ikna olmak zorunda da değilsin. Yok şöyle koruyucu böyle bağışıklık...
Herkes bir şeyi yapıyor diye sen de yapmak zorunda değilsin.
Rahat ol ve insanların kararlarını sorgulamasına izin verme.

Aşı olmadan önce deneseydin bakalım böyle mi konuşcaktın.Ben aşı olmadan önce de denedim sonra da ikisinde de aynı şekilde yapıştı.Yapışmasının sebebi ter salgılaman.
doğrudur bilmiyorum bankta başka oturan dayılar vardı onlarda bana bakarak yapıştırmaya çalıştılar onlardada yapıştı. :)

Korkuyorsan aşı olmama hakkına sahipsin.
Hiçbir şeye ikna olmak zorunda da değilsin. Yok şöyle koruyucu böyle bağışıklık...
Herkes bir şeyi yapıyor diye sen de yapmak zorunda değilsin.
Rahat ol ve insanların kararlarını sorgulamasına izin verme.
Aşı yakın bir zamanda artık tercihe bırakılmaz ve aşıyı geciktirmek insan için tehlike ve ciddi sorun yaratabilir.Aşı konusunda bütün herkes aşısını olmalı bunda hak falan söz konusu değil, eğer 8 milyar insanı düşünmüyorsa bu kişi zaten mantıklı birisi değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,196
Üyeler
183,396
Son üye
Fevzi_
Geri