PaLaaX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,838
Korkuyorsan yaptırma.herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Korkuyorsan yaptırma.herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
konuyu okuyup ta yazarsan iyi edersinKorkuyorsan yaptırma.
Neden Sinovac?normal ya şimdi yazdım ya ben sinovac oldum zaten ben
onu seviyorumNeden Sinovac?
acır mı peki yan etkisi olur mu sinovac olucam ben
En ince uçlu iğneden yapılıyor acısı sinek ısırığından bile hafif.herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
Dikkat et !abim aşı olduda pek bi değişiklik göremedik hala şişman hala sabahtan akşama kadar yatıyor boş boş bi acısı yok yani
Zorunluluk nedir 17 yaşındayım zorunlu değilimkonuyu okuyup ta yazarsan iyi edersin
knk ne diyorsun belli değil yaniZorunluluk nedir 17 yaşındayım zorunlu değilim
Zorunluluk neden var senin, onu soruyorum okul mu zorunlu kıldı ?knk ne diyorsun belli değil yani
heh şimdi anladım normalden yaptırdık tedbir için yaniZorunluluk neden var senin, onu soruyorum okul mu zorunlu kıldı ?
neden anlamamakta ısrarcısınız ya
e bu zorunluluk değil işte.heh şimdi anladım normalden yaptırdık tedbir için yani