Neler Yeni

aşı olmaktan korkuyorum

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
geçmiş olsun...!
İzlemeye üşenenler için söyledikleri alıntıdır;
"Gelecek, nüfusu azaltmak için bir yol aramakla geçecek! Elbette, toplama kampları yaparak ya da katlederek değil. Onları kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak onlardan kurtulacağız. İnsanları hedefleyen bir salgın, yaşlıları öldüren bir virüs, illa ki bir sebep ya da bir şey bulacağız, çok da önemli değil, zayıflar ve korkaklar ona boyun eğecek! A.tallar buna inanacak ve tedavi edilmeleri için yalvaracak. Çözüm olacak tedaviyi önceden planlamış olacağız. Böylece m.ronların seçimi kendi kendine yapılmış olacak: mezbahaya yalnız. gidecekler."
sen aşı oldun mu ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Süleyman Çelik
herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
yaşım 14 herhangi bir ya eki olmadı acısı desen bişi hisetmezsin bir ağırlık çöker 1 saat fln o kadar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Şuan aşı su bile olsa artık hayat normalliği için aşı şart burada artık sorgulamanın önemi kalmıyor.
Yani aşı su bile olsa kısacana bir işe yaramazsa bile devlet kısıtlıyor olmayanları ve ben bıktım bu kısıtlamalardan.
Aşılara güvenmiyorsan eski tip Sinovac'ta olabilirsin.
Ayrıca iğne acısından ne olcak hocam ağzımdan 2 iğne yemiştim de acımamıştı.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
niye ki insanlığının sonunu olduğunu mu düşünüyorsunuz bir kere öyle bişi olsa doktorlar buna izin vermezler
İnsanlığın sonu değil ancak dünya nüfusunun çok fazla ve kaynakların yetersiz olduğunu öne sürenlerin nüfusu azaltma planları tıkır tıkır işliyor. Çünkü insanlar sorgulamadan yaşamaya, sürü psikolojisiyle hareket etmeye meyilli varlıklar.

Doktorların yarısı ilaç firmalarının sırtından geçiniyor kongre adı altında seyahatlere gönderiliyor, kendi ilaçları hastalara reçete edilirse prim veriyorlar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Valla aşı cok iyi hissettiriyo keşke 1-2 kere daha vursalar

Doğuhan

80+ Silver
Bende korkuyom uzun vadede bir etkisi çıkar diye ama olmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Aşıdan ben de korkuyordum yan etkilerinden daha sonra shang chiyi izlemeye gittim asisiz almiyorlarmis gittim koydum aşıyı izledim

Top Bottom