Neler Yeni

aşı olmaktan korkuyorum

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Yanlış Bilgilendirme
herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

Aşı olma tavsiye etmem. Hastalıgın öldürme oranı yüzde 2,5. Dünyada böyle yüzlerce hastalık var o zaman her hastalıgın aşısını olalım.

Zaten şuan vuruldugunuz sıvılar aşı degil. Acil durum onayı alıyor ve öyle adı aşı oluyor. Acil durum onayı almasıda çok saçma. Hastalıgın ölüm oranı yüzde 2.5 iken acil durum verilmez. Yani bu aşı saçmalıgı artık bir son bulsun. Bilimsel olarak hiç bir dayanagı yok.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Aşı olma tavsiye etmem. Hastalıgın öldürme oranı yüzde 2,5. Dünyada böyle yüzlerce hastalık var o zaman her hastalıgın aşısını olalım.

Zaten şuan vuruldugunuz sıvılar aşı degil. Acil durum onayı alıyor ve öyle adı aşı oluyor. Acil durum onayı almasıda çok saçma. Hastalıgın ölüm oranı yüzde 2.5 iken acil durum verilmez. Yani bu aşı saçmalıgı artık bir son bulsun. Bilimsel olarak hiç bir dayanagı yok.
okumadan yazma oldum aşı

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

istanbulda 1 sene kızamık aşısı yapılmasın tüm türkiyede sokağa çıkamazsın.bilip bilmeden cahil cahil konuşmayın.kızamık su çiçeği kabakulak eskisi gibi yaygın mı değil.sebebi aşı.bu da böyle.aşısız azalmayacak.her zaman olacak ancak bağışıklık artacak.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz

:D insan için tehlike yaratıyor mu bu virüs yaratıyor.O zaman lütfen saçma konuşmayın.Hastalığın bu kadar az öldürmesinin sebebi virüs hakkında bilinenler ve teknoloji.100 yıl önce ki virüste çok fazla ölenin olduğu biliniyor çünkü teknoloji yoktu virüs hakkında bir şey pek bilinmiyordu, insanlar nasıl korunacağını bilmiyordu.Hala gelmiş öyle böyle diyorsunuz.

Son düzenleme:

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
15 yaşına gelmişsin ne olacak? Ben bu yaşımda göğüs kafesi ameliyatı oldum arafta kalmış gibi hissettim. Sen aşı ol bir şey olmaz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
knk korkunun ecele faydası yok diye bir laf var tam yerinde bilinç altına korku yerleştirme sinek ısırığı kadar bile acıtmıyor bakmazsan girip çıktığı bile belli değil sabah kahvaltını iyi yap tansiyonun düşerse bayılabilirsin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
knk korkunun ecele faydası yok diye bir laf var tam yerinde bilinç altına korku yerleştirme sinek ısırığı kadar bile acıtmıyor bakmazsan girip çıktığı bile belli değil sabah kahvaltını iyi yap tansiyonun düşerse bayılabilirsin.
Aga ben olurken hiç heyecan yapmayan bir tipim ama istemsiz kalbim gögüsüme geldi. Evet açıtmıyor cok tek sıkıntı 2 3 gün kol ağrımıştı orta derece aralıklı

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Aga ben olurken hiç heyecan yapmayan bir tipim ama istemsiz kalbim gögüsüme geldi. Evet açıtmıyor cok tek sıkıntı 2 3 gün kol ağrımıştı orta derece aralıklı
kol ağrıması kronik bir şey kolum sonrasında ağrımadı diyen yalan söylüyordur bayılma gibi durumlar oluyor 100/1 bile olsa o yüzden tuzlu bir şeyler yiyip gitmek iyi olur

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Acıtmıyor iğne çok ince olduğundan dolayı.Sinek ısırığı gibi de olsa acır diye düşünüyordum ama hiç acımadı tırnağını koluna değdir o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,498
Üyeler
166,936
Son üye
ecemelk