aşı olmaktan korkuyorum

Yanlış Bilgilendirme
herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

Aşı olma tavsiye etmem. Hastalıgın öldürme oranı yüzde 2,5. Dünyada böyle yüzlerce hastalık var o zaman her hastalıgın aşısını olalım.

Zaten şuan vuruldugunuz sıvılar aşı degil. Acil durum onayı alıyor ve öyle adı aşı oluyor. Acil durum onayı almasıda çok saçma. Hastalıgın ölüm oranı yüzde 2.5 iken acil durum verilmez. Yani bu aşı saçmalıgı artık bir son bulsun. Bilimsel olarak hiç bir dayanagı yok.

Aşı olma tavsiye etmem. Hastalıgın öldürme oranı yüzde 2,5. Dünyada böyle yüzlerce hastalık var o zaman her hastalıgın aşısını olalım.

Zaten şuan vuruldugunuz sıvılar aşı degil. Acil durum onayı alıyor ve öyle adı aşı oluyor. Acil durum onayı almasıda çok saçma. Hastalıgın ölüm oranı yüzde 2.5 iken acil durum verilmez. Yani bu aşı saçmalıgı artık bir son bulsun. Bilimsel olarak hiç bir dayanagı yok.
okumadan yazma oldum aşı

istanbulda 1 sene kızamık aşısı yapılmasın tüm türkiyede sokağa çıkamazsın.bilip bilmeden cahil cahil konuşmayın.kızamık su çiçeği kabakulak eskisi gibi yaygın mı değil.sebebi aşı.bu da böyle.aşısız azalmayacak.her zaman olacak ancak bağışıklık artacak.

:D insan için tehlike yaratıyor mu bu virüs yaratıyor.O zaman lütfen saçma konuşmayın.Hastalığın bu kadar az öldürmesinin sebebi virüs hakkında bilinenler ve teknoloji.100 yıl önce ki virüste çok fazla ölenin olduğu biliniyor çünkü teknoloji yoktu virüs hakkında bir şey pek bilinmiyordu, insanlar nasıl korunacağını bilmiyordu.Hala gelmiş öyle böyle diyorsunuz.

Son düzenleme:
15 yaşına gelmişsin ne olacak? Ben bu yaşımda göğüs kafesi ameliyatı oldum arafta kalmış gibi hissettim. Sen aşı ol bir şey olmaz.

herkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
knk korkunun ecele faydası yok diye bir laf var tam yerinde bilinç altına korku yerleştirme sinek ısırığı kadar bile acıtmıyor bakmazsan girip çıktığı bile belli değil sabah kahvaltını iyi yap tansiyonun düşerse bayılabilirsin.

knk korkunun ecele faydası yok diye bir laf var tam yerinde bilinç altına korku yerleştirme sinek ısırığı kadar bile acıtmıyor bakmazsan girip çıktığı bile belli değil sabah kahvaltını iyi yap tansiyonun düşerse bayılabilirsin.
Aga ben olurken hiç heyecan yapmayan bir tipim ama istemsiz kalbim gögüsüme geldi. Evet açıtmıyor cok tek sıkıntı 2 3 gün kol ağrımıştı orta derece aralıklı

Aga ben olurken hiç heyecan yapmayan bir tipim ama istemsiz kalbim gögüsüme geldi. Evet açıtmıyor cok tek sıkıntı 2 3 gün kol ağrımıştı orta derece aralıklı
kol ağrıması kronik bir şey kolum sonrasında ağrımadı diyen yalan söylüyordur bayılma gibi durumlar oluyor 100/1 bile olsa o yüzden tuzlu bir şeyler yiyip gitmek iyi olur

Acıtmıyor iğne çok ince olduğundan dolayı.Sinek ısırığı gibi de olsa acır diye düşünüyordum ama hiç acımadı tırnağını koluna değdir o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri