Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Acısı yok ki2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama
Acısı yok ki2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama
ben 2 gün önce cuma günü oldum bile teşekkür ederimAşı olmak, olmamaktan daha iyidir. Sivrisinek sokması kadar bir acı oluşur en fazla kısa süre sonra unutuverir insan. Aşınızı mutlaka olun çekinmeyin derim. Üçüncü dozu yarın olacağım bende Biontek aşısı. Olanlara şimdiden geçmiş olsun olacaklara da, olmalarını öneririm.
insan için tehlike yaratıyor mu bu virüs yaratıyor.O zaman lütfen saçma konuşmayın.Hastalığın bu kadar az öldürmesinin sebebi virüs hakkında bilinenler ve teknoloji.100 yıl önce ki virüste çok fazla ölenin olduğu biliniyor çünkü teknoloji yoktu virüs hakkında bir şey pek bilinmiyordu, insanlar nasıl korunacağını bilmiyordu.Hala gelmiş öyle böyle diyorsunuz.
'Hastalığın bu kadar az öldürmesinin sebebi virüs hakkında bilinenler ve teknoloji.'
Demişsin. Gram alakası yok. Şu an ortalıkta at koşturan doktorların hocaları, grip tarzı virüslere aşı bulunmayacagını söylüyorlar. Mesela Canan karatay bunu söylüyor. Canan Karatay gibi bir çok doktor var dış ülkede onlarda aynı şeyi söylüyorlar. Mesela Luc montaine. Sizi küresel güçlerin kontrolündeki basın ve medya korkutmuş. Korku ve panik yüzünden mantıklı düşünemiyorsunuz. Saçma düşünen yani sizsiniz ve bunu korku ve panik durumundan çıktıgınız zaman anlayacaksınız. Bunu garanti ederim.
ben 2 doz oldum insanazora dönüştüğüm için okula gidemiyorumherkese merhabalar benim yaşım 15 fakat aşı olmaktan korkuyorum ne yapmam lazım olmak zorundayım bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ben olduğumda sadece içindeki ilacı hissetmiştim iğneyi hiç hissetmedim2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama
Hic bir yorum yapmadan paylaşacam bunu.'Hastalığın bu kadar az öldürmesinin sebebi virüs hakkında bilinenler ve teknoloji.'
Demişsin. Gram alakası yok. Şu an ortalıkta at koşturan doktorların hocaları, grip tarzı virüslere aşı bulunmayacagını söylüyorlar. Mesela Canan karatay bunu söylüyor. Canan Karatay gibi bir çok doktor var dış ülkede onlarda aynı şeyi söylüyorlar. Mesela Luc montaine. Sizi küresel güçlerin kontrolündeki basın ve medya korkutmuş. Korku ve panik yüzünden mantıklı düşünemiyorsunuz. Saçma düşünen yani sizsiniz ve bunu korku ve panik durumundan çıktıgınız zaman anlayacaksınız. Bunu garanti ederim.
Hocam kendinizi salın zaten 1 saniyelik iş bende korkuyordum ama takmamaya çalıştım ve 2 dozumu da sorunsuz şekilde oldum.2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama