Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Tamam işte aşı olabiliyorsun demek sıkıntı yok8. sınıfta oldum ben en son![]()
Tamam işte aşı olabiliyorsun demek sıkıntı yok8. sınıfta oldum ben en son![]()
deyil miiki aşıda iyi deyil zaten ne olduğumuz belli deyil ben diğer aşıyı oldum hiç anlamıyorsun bile bazılarında 1 gün kollarını tam yukarıya kaldıramıyormuş biraz ağrı oluyormuş bende olmadı kardeşim hiç bişi ilk denediğim koluma para yapıştı eyer senin yapışmazsa seni kandırmışlardır su koymuşlardır![]()
![]()
ben biontek 2 tane oldum ne ağrı ne yan etkisi hiç bişi anlamadım sadece para yapışıyormu yapışmıyormu bunu denedim ve çalışıyor tam fiyat performansdeyil misu mu koymuslardır
asi karsitiyim ama pcr testi zor geliyo yorumu gibi geldi bu
Enjekte edilirken gram acı hissetmiyorsun. Yan etkisi herkeste farklı, mesela bende yan etkiler ağırken babamda hafifti. Aşıdan korkma, hepimizin yaptırması gereken bir şey.acır mı peki yan etkisi olur mu sinovac olucam ben
Aşı olmadan önce deneseydin bakalım böyle mi konuşcaktın.Ben aşı olmadan önce de denedim sonra da ikisinde de aynı şekilde yapıştı.Yapışmasının sebebi ter salgılaman.ben biontek 2 tane oldum ne ağrı ne yan etkisi hiç bişi anlamadım sadece para yapışıyormu yapışmıyormu bunu denedim ve çalışıyor tam fiyat performans![]()
![]()
doğrudur bilmiyorum bankta başka oturan dayılar vardı onlarda bana bakarak yapıştırmaya çalıştılar onlardada yapıştı.Aşı olmadan önce deneseydin bakalım böyle mi konuşcaktın.Ben aşı olmadan önce de denedim sonra da ikisinde de aynı şekilde yapıştı.Yapışmasının sebebi ter salgılaman.
Aşı yakın bir zamanda artık tercihe bırakılmaz ve aşıyı geciktirmek insan için tehlike ve ciddi sorun yaratabilir.Aşı konusunda bütün herkes aşısını olmalı bunda hak falan söz konusu değil, eğer 8 milyar insanı düşünmüyorsa bu kişi zaten mantıklı birisi değildir.Korkuyorsan aşı olmama hakkına sahipsin.
Hiçbir şeye ikna olmak zorunda da değilsin. Yok şöyle koruyucu böyle bağışıklık...
Herkes bir şeyi yapıyor diye sen de yapmak zorunda değilsin.
Rahat ol ve insanların kararlarını sorgulamasına izin verme.
Bronşit aşısında arka taraftan 6 tane iğne yemiştim bu iğneyi olurken bu mu iğne cidden demiştim 2 saniye de bitiyor farketmiyorsun bile2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama
Sinovac oldum bir şey olmadı yan etki felan yapıştırrracır mı peki yan etkisi olur mu sinovac olucam ben
ben de biontech oldum 2 doz yapısmadıben biontek 2 tane oldum ne ağrı ne yan etkisi hiç bişi anlamadım sadece para yapışıyormu yapışmıyormu bunu denedim ve çalışıyor tam fiyat performans![]()
![]()
bilemiyorum artık dostum oldukmu olduk boşver.ben de biontech oldum 2 doz yapısmadı