Neler Yeni

aşı olmaktan korkuyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

HoYeon Jung

80+ Gold
Koca adam olmuşsun, iğneden mi korkuyorsun be :D Dikkat et kızlar duymasın ha, karizma falan kalmaz nasıl erkek adamsın sen :D

iki aşıda iyi deyil zaten ne olduğumuz belli deyil ben diğer aşıyı oldum hiç anlamıyorsun bile bazılarında 1 gün kollarını tam yukarıya kaldıramıyormuş biraz ağrı oluyormuş bende olmadı kardeşim hiç bişi ilk denediğim koluma para yapıştı eyer senin yapışmazsa seni kandırmışlardır su koymuşlardır :D :D
deyil mi :D su mu koymuslardır :D
asi karsitiyim ama pcr testi zor geliyo yorumu gibi geldi bu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
deyil mi :D su mu koymuslardır :D
asi karsitiyim ama pcr testi zor geliyo yorumu gibi geldi bu
ben biontek 2 tane oldum ne ağrı ne yan etkisi hiç bişi anlamadım sadece para yapışıyormu yapışmıyormu bunu denedim ve çalışıyor tam fiyat performans :D :D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
acır mı peki yan etkisi olur mu sinovac olucam ben
Enjekte edilirken gram acı hissetmiyorsun. Yan etkisi herkeste farklı, mesela bende yan etkiler ağırken babamda hafifti. Aşıdan korkma, hepimizin yaptırması gereken bir şey.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
ben biontek 2 tane oldum ne ağrı ne yan etkisi hiç bişi anlamadım sadece para yapışıyormu yapışmıyormu bunu denedim ve çalışıyor tam fiyat performans :D :D
Aşı olmadan önce deneseydin bakalım böyle mi konuşcaktın.Ben aşı olmadan önce de denedim sonra da ikisinde de aynı şekilde yapıştı.Yapışmasının sebebi ter salgılaman.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Korkuyorsan aşı olmama hakkına sahipsin.
Hiçbir şeye ikna olmak zorunda da değilsin. Yok şöyle koruyucu böyle bağışıklık...
Herkes bir şeyi yapıyor diye sen de yapmak zorunda değilsin.
Rahat ol ve insanların kararlarını sorgulamasına izin verme.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Aşı olmadan önce deneseydin bakalım böyle mi konuşcaktın.Ben aşı olmadan önce de denedim sonra da ikisinde de aynı şekilde yapıştı.Yapışmasının sebebi ter salgılaman.
doğrudur bilmiyorum bankta başka oturan dayılar vardı onlarda bana bakarak yapıştırmaya çalıştılar onlardada yapıştı. :)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Korkuyorsan aşı olmama hakkına sahipsin.
Hiçbir şeye ikna olmak zorunda da değilsin. Yok şöyle koruyucu böyle bağışıklık...
Herkes bir şeyi yapıyor diye sen de yapmak zorunda değilsin.
Rahat ol ve insanların kararlarını sorgulamasına izin verme.
Aşı yakın bir zamanda artık tercihe bırakılmaz ve aşıyı geciktirmek insan için tehlike ve ciddi sorun yaratabilir.Aşı konusunda bütün herkes aşısını olmalı bunda hak falan söz konusu değil, eğer 8 milyar insanı düşünmüyorsa bu kişi zaten mantıklı birisi değildir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,897
İsim
Eren Yeager
2 sinden de acısından daha çok korkuyorum ama
Bronşit aşısında arka taraftan 6 tane iğne yemiştim bu iğneyi olurken bu mu iğne cidden demiştim 2 saniye de bitiyor farketmiyorsun bile

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Top Bottom