Biontech aşı sonrası ateş ne zaman düşer

BurakAkgn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
arkadaşlar sabah 2.doz aşı oldum eve geldigimde bir sorun yoktu . akşama dogru kolum agrımaya başladı uyudum uyandıgımda mide bulantısı,ateş ve baş agrım vardı sizce ne yapmalıyım
birde kusma istegi gelince kendimi tutmalımıyım?
veya ateş kaç saate düşer?

aşı olurken koronamı oldun aceba 2. dozun bendeki etkisi çok hafif kol ağrısı idi fakat bünyeden bünyeye değişebilirde aşının etkisi

geçmiş olsun

bendede ateş yapıyor her doz en fazla 1 gün sürdü

Ateş 1 2 gün sonra düşer genelde
Halsizlikte yapar hatta

arkadaşlar sabah 2.doz aşı oldum eve geldigimde bir sorun yoktu . akşama dogru kolum agrımaya başladı uyudum uyandıgımda mide bulantısı,ateş ve baş agrım vardı sizce ne yapmalıyım
birde kusma istegi gelince kendimi tutmalımıyım?
veya ateş kaç saate düşer?
Dostum bende sende görünen yan etkilerin hiçbiri olmadı. Belki de virüs kuluökadaydı o an da kendisini göstermeye başladı. Ben gidip bir pcr testi olmanı öneririm

Dostum bende sende görünen yan etkilerin hiçbiri olmadı. Belki de virüs kuluökadaydı o an da kendisini göstermeye başladı. Ben gidip bir pcr testi olmanı öneririm
Ateş ve baş ağrısı görülebiliyor. Bulantı extra olmuş olabilir her aşı her insana farklı etki eder. Benim kuzenimde 2 Doz Biontecte boğaz ağrısı ve halsizlik yapmıstı teyzem 3 Doz oldu bişi olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,214
Üyeler
183,401
Son üye
rand0m1i
Geri