Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Epifiz plağım kapalı mı?

Ortalama boy endeksine göre taş çatlasın 180cm
  2. SorryImSoBussy

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

Skolyoz başlangıç evresi. Genç bir omurga. Tedavisi mümkün. İlerlerse sadece belirli miktarda düzeltme mümkün oluyor. Ben de doktor değilim ama bir yakınım aynı hastalıktan müzdarip. Bazı hastaneler süreci kapalı ameliyat ile çözebiliyor ama pahalı. Geç olmadan ilgili doktorlardan yardım...
  3. SorryImSoBussy

Her yerim kaşınıyor napabilirim

Alerjik bir durumdur. Yediğin ve maruz kaldığın şeyleri bir gözden geçir. Bir duş al. Bakteri türemiş olabilir deri üstünde.
  4. SorryImSoBussy

1.79 boy’a en sağlıklı kaç kilodur

Boy cm + 3 . +-5 kg ideal kilonun en basit formülü. Zamanında askerlik muayenesinde doktor söylemişti. Bu düz hesaba göre seninki 78 - 88kg Kesin doğruluğu için günlük uğraşlar ve aktiviteler önemli
  5. SorryImSoBussy

Staj için gerekli belge sistemi nasıl işler?

Randevuya gerek yok. Acile gidebilirsin direkt. Yeşil verecekleri için beklersin bayağı ama randevuyla uğraşmazsın. Özele gidersen hemen halleder çıkarsın. Randevu almak istersen EKG için kardeoloji, akciğer için göğüs hastalıkları 1707673089 Staj için dediğinde yardımcı olurlar
  6. SorryImSoBussy

Staj için gerekli belge sistemi nasıl işler?

Herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsin
  7. SorryImSoBussy

Bir diş implantı ve diş teli ortalama kaç tl tutar?

İyi derece bir implantın (dişin konumuna göre fiyat değişiyor) ortama fiyatı 23k. Orta düzey 17k, alt düzey (hiç önermiyorum) 13k fiyatı var. TL cinsinden. Unutulmaması gereken implantı malzemelerinin hepsinin Euro cinsinden alındığı. Gülüşü etkileyen bir diş ise (gülümsediğinizde eksik diş...
  8. SorryImSoBussy

İstanbulda tanıdığınız burun estetiği doktoru varmı?

Doktorlar ile görüşmelisin ama demedi deme, bu işin ucuzu etsiz lahmacun, ayransız çiğköfteye benzer.
  9. SorryImSoBussy

Burnum çok yağlı neyapabilirim

Dove kullanın. Sert sabunlar kullanmayın. Derdinize zarar verir.
  10. SorryImSoBussy

Kıl dediğin büyük ihtimalle tüy. Bırak onları. Onlar dökülecek. Aldırırsan sürekli aldırmak zorunda kalırsın. Bırak kendi haline. Evet haklısın rahatsız edici fakat cidden olması gereken bu. Bu arada yüzün öyle kalmaz. Şu an cildin ve vücudun sen ne yaparsan o şekle bürünecek şekilde zaten...
  11. SorryImSoBussy

Sabahları ve akşamları normal "katı" sabunla güzelce yıkama yeterli. Hormon olarak yüksek verim dönemine girdiğin için bu tür şeyler yaşaman çok normal. Kişisel temizliğine dikkat ettiğin ve sabırlı olduğun sürece hiçbir sorun yaşamazsın. Sabun olarak Dove serisini önerebilirim.
  12. SorryImSoBussy

Derimde çatlak oluşuyor sizce ne yapılmalı?

Hocam görüntüsünü düzeltemezsin ki. İyileşmiyor çünkü. Anca gidip fondöten vs kullan. Eğer kremi vs varsa bu konuyla alakalı bana da söyle bende kullanırım yani.
  13. SorryImSoBussy

Krem vs fayda etmez. Zararı, acısı vs yokki. Sadece deri genleşmeye yenik düşüp çatlıyor. Krem vs gerektirecek bir durum da yok açıkcası. Ben hiç kullanmadım.
  14. SorryImSoBussy

Zararlı şeyler değiller ama geçmiyor hiç. Ara ara beyazlıyor ve aşırı efor sonrası yine kırmızı hale geliyor. Benimde aynı şekilde kol çevremde mevcut. 7-8 yıldır var. Rahatsız etmiyor hiç.
  15. SorryImSoBussy

Sigara içmeyen biri Hangi likiti tercih etmelidir?

Olayın sadece nikotin olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun genco :)
  16. SorryImSoBussy

Sigara içmeyen biri Hangi likiti tercih etmelidir?

Elektronik sigara, sigara değil mi?
  17. SorryImSoBussy

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

Evde 3 ayda dikkat bile etmeyerek 17 kilo verdim. 137 den 120 ye düştüm. Tek yapman gereken yediklerine dikkat edip glutenş hayatından çıkarman. Ekmek yerine wasa denilen bir hamur işi var. Bisküvi gibi bişey. Ondan ye. Spor programı olarak apırlı değil kardiyo yapmalısın. Amacın kilo vermek...
  18. SorryImSoBussy

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Evimin duvarımda ortaokuldan kalma boy ölçüm tablosu var. 5. Sınıfta ( sanırım 12-13 yaşındayım) 156 boydayken, 6. Sınıf diye notladığım yerde 173 cm ölçülmüş. Babamın boyu 2.07 idi. Profesyonel voleybolcu. Benim şu anki boyum 1.86 kardeşimin boyu 1.86 . Kısacası bu tür şeyler herkesin başına...
  19. SorryImSoBussy

Atasun Optik Güneş Gözlükleri Hakkında

Gözlük ile cam yaptırmak arasında fark var önce bunu belirteyim. Sen kendi çerçevenle gider cam istersen özel olarak iyi bir fiyat çıkar. Kuzenimin 2mm küçültmek istediği iki cama 1400 lira verdim. İçime öyle böyle değil çok feci oturdu. Annemin seçtiği gözlükte bulunan camı şatafatlı yapmak...
  20. SorryImSoBussy

Atasun Optik Güneş Gözlükleri Hakkında

Atasun'a kuzenim ve anneme yeni gözlük çerçeveleri almak için birkaç ay önce gitmiştik. 3 ay falan oldu maksimum. Cidden dediğin gibi fiyasko çerçeveler ama cam teknolojisi için aynı şeyi söyleyemem. Gözlükten anlamam gider direkt rayban lacoste alırım ama atasundaki cam teknolojisi ilgimi çok...
Top Bottom