Neler Yeni

Burnum çok yağlı neyapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
13 yaşındayım ergenlikteyim burnum büyük fazla siyah nokta var kıllanmaya falan başladı bide çok yağlı oldu bi öneriniz varmı bi önerdiğiniz krem bakım malzemesi vesayre

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
13 yaşındayım ergenlikteyim burnum büyük fazla siyah nokta var kıllanmaya falan başladı bide çok yağlı oldu bi öneriniz varmı bi önerdiğiniz krem bakım malzemesi vesayre
Sabahları ve akşamları normal "katı" sabunla güzelce yıkama yeterli. Hormon olarak yüksek verim dönemine girdiğin için bu tür şeyler yaşaman çok normal. Kişisel temizliğine dikkat ettiğin ve sabırlı olduğun sürece hiçbir sorun yaşamazsın.

Sabun olarak Dove serisini önerebilirim.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,647
İsim
Fatih
Yuzunu temiz tut duzenli yika onun disinda dokunma bence. Buyudukce duzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabahları ve akşamları normal "katı" sabunla güzelce yıkama yeterli. Hormon olarak yüksek verim dönemine girdiğin için bu tür şeyler yaşaman çok normal. Kişisel temizliğine dikkat ettiğin ve sabırlı olduğun sürece hiçbir sorun yaşamazsın.

Sabun olarak Dove serisini önerebilirim.
O sabunla yıkamayı ben ergenliğe girmeden babam annem sodayla yıka bide senin dediğin gibi katı sabunla yıka ilerde öyle kalır diye korkutmuşlardı heral şuan yapsam ise yarar heral peki berbere gidip burun dışındakı kıllar için sir yaptırsam zarar verirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yuzunu temiz tut duzenli yika onun disinda dokunma bence. Buyudukce duzelir.
Düzelir de okula dalga geçiyolar geleceğimden parlak diye şimdiden çözüm lzm

Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,647
İsim
Fatih
O sabunla yıkamayı ben ergenliğe girmeden babam annem sodayla yıka bide senin dediğin gibi katı sabunla yıka ilerde öyle kalır diye korkutmuşlardı heral şuan yapsam ise yarar heral peki berbere gidip burun dışındakı kıllar için sir yaptırsam zarar verirmi

Benim de burnum çok yaglaniyordu ve cildim de hassasti ne yapsam çözüm bulamıyordum. Cildine zarar vermeden ne yapacaksan öyle yap bu yaşlardaki insanlar diyor diye kendine zarar verme ileride faydasını göreceksin.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Kıl dediğin büyük ihtimalle tüy. Bırak onları. Onlar dökülecek. Aldırırsan sürekli aldırmak zorunda kalırsın. Bırak kendi haline. Evet haklısın rahatsız edici fakat cidden olması gereken bu.

Bu arada yüzün öyle kalmaz. Şu an cildin ve vücudun sen ne yaparsan o şekle bürünecek şekilde zaten. Yalın ne olursa olsun temizliğine dikkat ettiğin sürece sorun yaşamazsın. Ben mesela en küçük terlemeye bütün vücudum yağlanıyor. Hergün duş alıp kişisel temizliğime dikkat ettiğim sürece sorun yaşamıyorum.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Soğuk suyla yıka cildi sıkılaştırır (sabunla birlikte). Hatta saçlarını yıkadıktan sonra en son normal musluk suyuyla da durula yapabilirsen duş aldıktan sonra da aynısı yap.

Yüz için ise Yeşil kalıp sabun zeytinyağlı olanlar yağı çok iyi temizliyor. (2 sefer yıkabilirsin daha iyi sonuç için) ama cildi kurutuyor nemi de alıp gidiyor. Ardından hiç yapmadım hafiften Nemlendirici krem sürmek daha iyi olur gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom