Neler Yeni

İstanbulda tanıdığınız burun estetiği doktoru varmı?

Furkanozr

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba İstanbul'da tanıdığınız daha önce ameliyat olan ya da kuzeni, arkadaşı burun estetiği ameliyati olan varsa bilgili bir doktor tanıdığınız var mı?

Son düzenleme:

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar merhaba İstanbul'da tanıdığınız daha önce ameliyat olan ya da kuzeni, arkadaşı burun estetiği ameliyati olan varsa ortalamaya göre daha ucuz ve düzgün bilgili bir doktor tanıdığınız var mı?
Doktorlar ile görüşmelisin ama demedi deme, bu işin ucuzu etsiz lahmacun, ayransız çiğköfteye benzer.

şahin doğan

80+ Platinum
3 Ay sonra burnun düşsün istemiyorsan ucuz doktor arama.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Tanıdık çok var. Şu an önereceğim doktorun ameliyatındayım hatta :D ama ucuz olacağına olmasın daha iyi fiyatlar 40 civarı şu anda

Furkanozr

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanıdık çok var. Şu an önereceğim doktorun ameliyatındayım hatta :D ama ucuz olacağına olmasın daha iyi fiyatlar 40 civarı şu anda
Aslında ucuz aramıyorum yüksek fiyat veripde daha önce sorun yaşatmış doktor istemiyorum
Siz hangi doktora muayene oldunuz

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Aslında ucuz aramıyorum yüksek fiyat veripde daha önce sorun yaşatmış doktor istemiyorum
Siz hangi doktora muayene oldunuz
Muayene olmadım çalışıyorum ben. Özelden yazayım burdan sıkıntı olmasın şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğçe Çoban
Arkadaşlar merhaba İstanbul'da tanıdığınız daha önce ameliyat olan ya da kuzeni, arkadaşı burun estetiği ameliyati olan varsa ortalamaya göre daha ucuz ve düzgün bilgili bir doktor tanıdığınız var mı?
10ay önce Lygos clinic te yaptırdım sonuçtan son derece memnun kaldım doktorlarda son derece profesyonellerdi gidip görüşmeni tavsiye ederim https://lygosclinic.com/tr/burun-estetigi/

Furkanozr

80+ Silver
Peki hocam ameliyat sonrası nasıl geçti? Kaç aya normal hayatınıza döndünüz?
2 hafta sonra normal hayat hocam
Ama çok riskli bir şey ameliyat sonrası burun ile 1 yıl sonraki aynı olmayabiliyor ameliyat olmadan önce iyi düşünün bence

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Satürn
2 hafta sonra normal hayat hocam
Ama çok riskli bir şey ameliyat sonrası burun ile 1 yıl sonraki aynı olmayabiliyor ameliyat olmadan önce iyi düşünün bence
foto gelir mi hocam

Top Bottom