İstanbulda tanıdığınız burun estetiği doktoru varmı?

Furkanozr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,804
Arkadaşlar merhaba İstanbul'da tanıdığınız daha önce ameliyat olan ya da kuzeni, arkadaşı burun estetiği ameliyati olan varsa bilgili bir doktor tanıdığınız var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba İstanbul'da tanıdığınız daha önce ameliyat olan ya da kuzeni, arkadaşı burun estetiği ameliyati olan varsa ortalamaya göre daha ucuz ve düzgün bilgili bir doktor tanıdığınız var mı?
Doktorlar ile görüşmelisin ama demedi deme, bu işin ucuzu etsiz lahmacun, ayransız çiğköfteye benzer.

3 Ay sonra burnun düşsün istemiyorsan ucuz doktor arama.

Tanıdık çok var. Şu an önereceğim doktorun ameliyatındayım hatta :D ama ucuz olacağına olmasın daha iyi fiyatlar 40 civarı şu anda

Tanıdık çok var. Şu an önereceğim doktorun ameliyatındayım hatta :D ama ucuz olacağına olmasın daha iyi fiyatlar 40 civarı şu anda
Aslında ucuz aramıyorum yüksek fiyat veripde daha önce sorun yaşatmış doktor istemiyorum
Siz hangi doktora muayene oldunuz

Aslında ucuz aramıyorum yüksek fiyat veripde daha önce sorun yaşatmış doktor istemiyorum
Siz hangi doktora muayene oldunuz
Muayene olmadım çalışıyorum ben. Özelden yazayım burdan sıkıntı olmasın şimdi

Arkadaşlar merhaba İstanbul'da tanıdığınız daha önce ameliyat olan ya da kuzeni, arkadaşı burun estetiği ameliyati olan varsa ortalamaya göre daha ucuz ve düzgün bilgili bir doktor tanıdığınız var mı?
10ay önce Lygos clinic te yaptırdım sonuçtan son derece memnun kaldım doktorlarda son derece profesyonellerdi gidip görüşmeni tavsiye ederim https://lygosclinic.com/tr/burun-estetigi/

Peki hocam ameliyat sonrası nasıl geçti? Kaç aya normal hayatınıza döndünüz?
2 hafta sonra normal hayat hocam
Ama çok riskli bir şey ameliyat sonrası burun ile 1 yıl sonraki aynı olmayabiliyor ameliyat olmadan önce iyi düşünün bence

2 hafta sonra normal hayat hocam
Ama çok riskli bir şey ameliyat sonrası burun ile 1 yıl sonraki aynı olmayabiliyor ameliyat olmadan önce iyi düşünün bence
foto gelir mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,743
Üyeler
184,974
Son üye
ardea
Geri