Arama sonuçları: *

1. Umut Ege Özkaya

Sizce Psikiyatrimi Yoksa Psikologmu

fitness
  2. Umut Ege Özkaya

Büyük ihtimalle önce psikoloğa gidip konuşucam yeterli olmazsa dediğiniz gibi yönlendirir . Bu arada hem spor yapan hem motor süren biriyim birde sırf bağıra bağıra şarkı söyleyip rahatlarım diye arabaya sağlamından bi ses sistemi yaptırdım ama hiçbiri bi işe yaramıyo artık tek çare yardım almak
  3. Umut Ege Özkaya

Özel tercih edicem
  4. Umut Ege Özkaya

teker teker hepsini araştırıp seçicem ama psikolog seçip özel bir ilaç tercih etmeyide düşünüyorum
  5. Umut Ege Özkaya

Arkadaşlar yaşadığım bazı şeylere gücüm yetmediği için bi yardım alma kararı aldım. Sahip olduğum aşırı sinir , mutsuzluk , olumsuzluk , depresiflik çaresizlik vb duygularıma bi çözüm bulunmasını istiyorum. Sizce bunlara konuşup çözüm üretmek için psikologmu yoksa ilaçlardanda yararlanmak için...
  6. Umut Ege Özkaya

Spor yapmadan zayıflanabilir mi ?

ben sadece yürüyerek ve az yiyerek 4 ayda 25 kilo falan verdim yürüyüş düzenli şekilde değil akşam arkadaşlarla çıkıyorduk mahallede dolanıyorduk sadece sen bide bu şekilde yaparsan çok rahat verirsin
  7. Umut Ege Özkaya

Yaşıma ve boyuma göre en fazla kaç kilo olmam lazım

Babamın çalıştığı itfaiyede spor salonu var akşamları oraya gitmeyi planlıyorum abur cuburu hiç tüketimiycem ekmeği bırakırsam daha rahat olur ama
  8. Umut Ege Özkaya

Tahmini ne kadar süre alır
  9. Umut Ege Özkaya

Herkes yaşın daha küçük kilo vermen kolaydır diyor bu gerçekmi ve sizce ne kadar sürede verebilirim 20 kiloyu iyi bir çalışma ve diyet ile
  10. Umut Ege Özkaya

Yaş: 15 Boy:180 Kilo:100 Arkadaşlar kilo vericem sizce en fazla kaç kiloyu hedeflemem lazım
  11. Umut Ege Özkaya

Yerli Aşının Adı "TURKOVAC" :d

aşı vurulmayanlar VAC banmı yiyor bu ne la
  12. Umut Ege Özkaya

Sosyal Fobim Var....

o diziye bir çıkarsa hiç bir şeyi kalmaz
  13. Umut Ege Özkaya

Yutkunurken Boğazın Yanması

dün milksahe içtim aldığım gibi ondan olurmu 1621579901 üşüttüysem sorun olmaz
  14. Umut Ege Özkaya

yok sadece boğazım
  15. Umut Ege Özkaya

Boğazım ağrımıyor ama arada sırada yutkununca acayip yanıyor sebebi nedir
  16. Umut Ege Özkaya

Baş parmağıma kemik batıyor

Baba parmağımı hareket ettirmemekten böyle oluyor de bilgisayar gününü uzat
  17. Umut Ege Özkaya

Baş parmağıma kemik batıyor

hocam dertmiş sizdekide heee
  18. Umut Ege Özkaya

Oruç tutarken dehidrasyon geçirir miyim

bana çok oldu dayanıyorsun sorun yok olmadı git ağzını çalkala ama sakın yutayım deme 1618384396 ağzın açık uyuduğun için knk aynı öyle olur 1 haftadır su içmiyorsun gibi
  19. Umut Ege Özkaya

Burnuma Sinek girdi galiba bir şey olur mu?(edit:daha bir şey olmadı)

5. sınıfta din hocamız burnuna sinek kaçınca beynine giden kafasında durmadan ses çıkardığı için kendini duvarlara vura vura öldüren Nemrut kralı anlatmıştı o günden beri çok korkarım bundan bence bi hastaneye git hastalıkta bulaşabilir
  20. Umut Ege Özkaya

corona bulaşıcılığı kaç günde biter

onlar geldi zaten ama yaklaşmıyorum yine de
Top Bottom