DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Doktora gidersen bir şey kaybetmezsin. Çeşitli komplikasyonlar yaratabilir ama düşük olasılık.O kadar ciddi mi?
Doktora gidersen bir şey kaybetmezsin. Çeşitli komplikasyonlar yaratabilir ama düşük olasılık.O kadar ciddi mi?
knk bununla ilgili bir bilimsem makale okumuştum. Tehlikeli bir durum yani. Kesinlikle git.O kadar ciddi mi?
burnuna sinek girse tıkanıklık hissedersin muhtemelen. bi keresinde koştuktan sonra eğilip nefes alırken ağzımdan sinek düşmüştü ama doktor görmek en doğrusuBisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Burnumdan kuvvetli şekilde nefes verdim ama sinek veya böcek büyük ihtimal sinek çıkmadı bir şey olur mu?
Yarın bir sağlık ocağına gidiyimDoktora gidersen bir şey kaybetmezsin. Çeşitli komplikasyonlar yaratabilir ama düşük olasılık.
Knk troll değiltrol deilse doktora görün kesinlikle
5. sınıfta din hocamız burnuna sinek kaçınca beynine giden kafasında durmadan ses çıkardığı için kendini duvarlara vura vura öldüren Nemrut kralı anlatmıştı o günden beri çok korkarım bundan bence bi hastaneye git hastalıkta bulaşabilirBisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Burnumdan kuvvetli şekilde nefes verdim ama sinek veya böcek büyük ihtimal sinek çıkmadı bir şey olur mu?
Beynine giderse kafanı duvarlara vura vura kendine zarar verdirebilir. Doktora git.Bisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Sinek pro olmuş maske altından giriyor.Bisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba