Neler Yeni

Burnuma Sinek girdi galiba bir şey olur mu?(edit:daha bir şey olmadı)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Bisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Burnumdan kuvvetli şekilde nefes verdim ama sinek veya böcek büyük ihtimal sinek çıkmadı bir şey olur mu?
burnuna sinek girse tıkanıklık hissedersin muhtemelen. bi keresinde koştuktan sonra eğilip nefes alırken ağzımdan sinek düşmüştü ama doktor görmek en doğrusu

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Yani bir doktora git ama bence girip geri çıkmıştır hemen fark etmemişsindir 🙂

Ariseks

80+ Gold

Emptx_

80+ Bronze
Kurtulmanın yolu = Gazlı içecek iç sonra burnunda bi gaz atarsın o burnunu yakar zaten sinek de ölür oracıkta

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Bisiklet sürüyordum gözüme sürekli çarpar girer onda sıkıntı etmem ama 1 tanesi gözüme çarptı sonra maskeden burnuma girdi galiba
Burnumdan kuvvetli şekilde nefes verdim ama sinek veya böcek büyük ihtimal sinek çıkmadı bir şey olur mu?
5. sınıfta din hocamız burnuna sinek kaçınca beynine giden kafasında durmadan ses çıkardığı için kendini duvarlara vura vura öldüren Nemrut kralı anlatmıştı o günden beri çok korkarım bundan bence bi hastaneye git hastalıkta bulaşabilir

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Beynine giderse kafanı duvarlara vura vura kendine zarar verdirebilir. Doktora git.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sinek pro olmuş maske altından giriyor.
Yallah doktora

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Benim de birkaç yıl önce gözüme sivrisinek kaçmıştı. İlk başta fark etmedim 5-6 saat öyle kaldı. Eve gelince duş aldığımda çıkmıştı. Şuan halen gözümde bir leke var, muhtemelen sineğin kanadıydı. Olsun buna da şükür...

Top Bottom