Bence dava açGeçenlerdeki hepsiburada 10tl kodu ile 2 tane 1L fanta almıştım dün iftardan sonra gömdüm 1L fantayı sonra diğer 1L olan fantaya bu sahurda bir baktım son kullanma tarihi geçmiş martın 26 sı yazıyor. Sonra boş şişeye baktım onda da 26 mart yazıyor. Sadece gazında bir tuhaflık vardı içtiğimde bir şey olur mu doktora gitmeme gerek var mı?
beleş bir şey aldık 3 yılın başı onda da olan şeye bak
Belli bir süre sonra miğde bulantısı ve baş ağrısı yan etki olarak başlar. Miğde bulantısı yüzünden iştahın kesilir ve olan baş ağrın iki katına çıkar. Miğdende oluşacak yüksek seviye asit miktarı yüzünden halk dilinde cırcır denir. Uzun wc seansları yaşaman muhtemel. Bunları yaşayacağın ilk birkaç günden sonra kendine bir tane boş mezar baktırsan iyi olur. Geçmiş olsun.Geçenlerdeki hepsiburada 10tl kodu ile 2 tane 1L fanta almıştım dün iftardan sonra gömdüm 1L fantayı sonra diğer 1L olan fantaya bu sahurda bir baktım son kullanma tarihi geçmiş martın 26 sı yazıyor. Sonra boş şişeye baktım onda da 26 mart yazıyor. Sadece gazında bir tuhaflık vardı içtiğimde bir şey olur mu doktora gitmeme gerek var mı?
beleş bir şey aldık 3 yılın başı onda da olan şeye bak
vur dedik öldürdünBelli bir süre sonra miğde bulantısı ve baş ağrısı yan etki olarak başlar. Miğde bulantısı yüzünden iştahın kesilir ve olan baş ağrın iki katına çıkar. Miğdende oluşacak yüksek seviye asit miktarı yüzünden halk dilinde cırcır denir. Uzun wc seansları yaşaman muhtemel. Bunları yaşayacağın ilk birkaç günden sonra kendine bir tane boş mezar baktırsan iyi olur. Geçmiş olsun.
Helvanı tereyağlı yaptırırsan diğeri hoşuma gitmiyor.vur dedik öldürdün
dediğim gibİvur dedik öldürdün