Arama sonuçları: *

• Users: ege001
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ege001

Kalori açıkları vs. sizce bu yaptığım doğru mu?

Hocam bende 93kg 176 boyundayim ve gunluk 1500-1600 kalori alip en az 6km yurumeme ragmen goruntu degismiyor sizce neden olabilir? 1731079945 Hala neredeyse her gun az da olsa tatli birseyler (cikolata veya ev yapimi seyler) yiyorum ondan oluyordur degil mi? Birde su icmeyi unutuyorum...
  2. ege001

Galiba şizofren oluyorum yardım edin nolur şaka yapmıyorum

Dayi ne delirmesi sen fazla oyun oynayip az yatmissin 3-5 gun. Haftasonu guzel yat telefona bilgisayara az bak 2 gun
  3. ege001

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

Hocam igne emilimi daha iyi olur ancak kan tahlili yaptirmadan b12 ilaci almayin derim.
  4. ege001

📍Türkiye dünyada ilk 3'e girdi!

Bir kerede iyi birseyde birinci olalim a...
  5. ege001

Evde spor yapmak için hangi seti önerirsiniz

48kg olan daha avantajli gibi 1717432912 Ancak tek onerim evinizde bunu kullanacaginizyer sadece spor icin degilse yada cok buyuk bir oda degilse almayin. Bende vardi oyle orta boyutlu kendi odanizda kullanabileceginiz birsey degil.
  6. ege001

"Beyinde Hasar Düşünememe Karar verememe"

3. soruda mi eki fazla.
  7. ege001

Karaciğerim gidik mi?

MHRS acmak Randevu istemek Hastane gitmek Doktor bunu gormek Sana durumu soylemek sen ilac almak/almamak
  8. ege001

Kilo verdim ama yüzüm neredeyse hep aynı

Hocam yuz asiri kilo olmadikca fazla farketmiyor benim yuzum 1.74 82kg iken de ayni 1.64 82kg iken de ayniydi. 1710781271 Yuz-kafa sekli ve genetige bagli aslinda.
  9. ege001

Her Sabah Mide Bulantısı

Aynisini yasadim. Yuksek ihtimal reflu benzeri birsey. Sabah kendini zorlama yemek icin, kusmamak icin tut kendini, yatmadan en az 3 saat once yemek ve agir icecekleri kes (salgam,kola gibi, cay ve su gibi seylerde sorun yok) Yemek yedikten veya birsey ictikten sonra hemen yatma, yemegin...
  10. ege001

Sizce kilo verdim mi aldım mı?

Almissin gibime geldi. Gobek daha kucuktu sismis biraz. 1709989809 Kamera acisindan da olabilir.
  11. ege001

Yağ oranımı düşürmek için tavsiye yapar mısınız

Karbonhidrat azalt protein cogalt ve biraz agirlik calis. Direk kCal azaltirsan hem kas hem yag azalir.
  12. ege001

Ramazanda roaccutane kullanabilir miyim

Saglik daha onemli en azindan ilac bitene kadar tutma bitince tutarsin. Dine gore de saglik daha on planda onunde sagliksal olarak cok kisa surede cozulemeyecek bir engel varsa sorumlu degilsin.
  13. ege001

Gıdık eritmek için tavsiyeleriniz nelerdir ?

Hocam bende karantinaya kilo aldım çoğunu verdim ama gidik ve yanaklar büyük hala. Hareket varsa oraları incelten çok sevinirim :D
  14. ege001

Beyin kanaması geçirip beyin ölümü gerçekleşmeyen kişi yaşayabilir mi?+++

Maalesef cok zor. Konusabilirse ona dua edin.
  15. ege001

Dedem 2 yil once dusup basini kaldirima vurmustu. Beyin kanamasi gecirdi gunlerce yogun bakimda yatti. Beyin olumu gerceklesmedi ancak tamamen felcli ve yatalak(%95 engelli).
  16. ege001

Gecmis olsun. Insallah biran once iyilesir.
  17. ege001

Dostlar acil en hızlı nasıl kilo verebilirim?

Mideyi genislettigi icin daha fazla yeme istewgi duyarsin. Kilo almazsin
  18. ege001

Tuvalete duzenli gittiginiz surece aldirmaz. Gitmezseniz siskin gorunursunuz. Onceden baharatli ve tuzlu beslendiseniz cok faydasi olacaktir.
  19. ege001

Hocam bende 1.74/84kg suan. Abur cubur azaltip biraz spor yaptigimda direk veriyorum. Bol su icin odem varsa onu atar. 1gr tuz 1 litre su tutar.
Top Bottom