Arama sonuçları: *

1. emreBeoa

İlişkiden sonra hiv belirtileri

olabilir
  2. emreBeoa

belki de gerçekten sorunları olan biridir kim bilir
  3. emreBeoa

bizden ne istiyorsun dostum
  4. emreBeoa

Saglikli bir sekilde nasil kilo verilir

kısa vadede verdiğin kilo kastan da kaybettirir uzun vadede yağdan verme amacın varsa da klasik bir şekilde kalori sayacaksın 2500 mu gerekiyo normalde 2000 alicaksin proteinini bol alicaksin az zayiflarsın ama kalıcı olur (kısa süreli diyetten çok daha zor bi süreç.)
  5. emreBeoa

Hangi marka protein alınmalı

Protein ocean alinabilir marka olarak uygun mu değil mi bilmiyorum aromayı birtday cake alma çok şekerli bi tadı var
  6. emreBeoa

Sürekli kötü düşünme

gece overthinkleri ekonomi çok dalgalı ben iyi değil.
  7. emreBeoa

Bol kalorili besinler

fıstık ezmesi
  8. emreBeoa

Ahlakımı nasıl daha iyi bir seviyeye getiririm?

dua et çok düşünme böyle şeyleri
  9. emreBeoa

Aileye ürolojiye gitme nasıl söylenir

neyden korkuyorsun dostum sağlığın için gidiceksin yargılayacaklarını düşünmüyorum
  10. emreBeoa

Yağ yakmak ve kilo vermek için evde ne yapmalıyım?

ytde kardiyo programları var koşu bandı almana gerek var mı şüpheli yağ yakmak için de kilo vermek için de düzgün bir diyet lazım her şeyden önce
  11. emreBeoa

Protein tozu içince 3 kilo aldım

protein tozu dediğin şey 100 kalori falan ölçeği protein tozunun kilo almaya veya vermeye faydası yok kas kazanmak için günlük alınan protein yetersiz olduğunda kullanılmalı
  12. emreBeoa

Hangi kafein hapını önerirsiniz

kafein bağımlılığı yapmışsın kendine derse odaklanmanda aşırı etkisi olucak diye bir şey yok onu kendi iraden belirliyor daha çok
  13. emreBeoa

Hangi kafein hapını önerirsiniz

kahve içy eterli olur :peepo2:
  14. emreBeoa

Ellerim de hiçbirşey yok ama yanıyor

acile git.
  15. emreBeoa

Ellerim de hiçbirşey yok ama yanıyor

doktora git.
  16. emreBeoa

Boyum maksımım kac olur

Allahbilir
  17. emreBeoa

Kilo vermek için tavsiye

yavaş yavaş kilo ver klasik kalori hesabini onericem boy kilona gore alman gereken kaloriye bak ondan günlük 400-500 civarı daha az al
  18. emreBeoa

Yks ogrencisi kafa bulandi?

depresyondasın bence şuan yazdığın her şey karamsar hayatta bakış açısı çok önemlidir boşuna stres yaparsan zaten yapamazsın, yapabilidğini.
  19. emreBeoa

korkulcak bir şey yok 1 sene daha boşa gitmesinden korkuyorsan o seneyi biraz daha seyrek çalışıp eğlencene bakarak geçirirsin hem kafan dinlenir ama 3.5 aya halledebilirsin netlerin gayet güzel seviyede
  20. emreBeoa

3.5 aya ortalam istediğin netlere ulaşırsın bu arada konu eksiğinin olduğunu düşünmüyorum anlattığına baklırsa yaptığın işte gayet iyi boşuna kendini kaygılandırmana gerek yok psikologa gitmene bence gerek yok
Geri