Hangi marka protein alınmalı

Protein ocean alinabilir marka olarak uygun mu değil mi bilmiyorum aromayı birtday cake alma çok şekerli bi tadı var

peki bu paket alınmazmı fiyatı gibi iyi baya bütçem de bu civarlarda
proteinocn çok önerilmiyor onun yerine biraz daha para verip önerdiğim markalardan almanızı tavsiye ederim ücreti servise göre vurduğunuz zaman ocnnin diğer markalarla aynı bazılarının daha pahalı olduğunu göreceksiniz.Eğer ki proteininizi yeterince karşılayabiliyorsanız tozlara para vermenize gerek yok adı üstünde takviye Protein tozu alacağınız para ile creatine ve vitamin almanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba 18 yaşındayım spora başlayalım daha 1 ay olmadı yeniym yani aşşağıdaki paketi gördüm fiyatım uygun geldi takviye almak istiyorum diyetede başlayacağım bu fiyat bandında iyisi varmıdır

indirimli fiyatı 2250Tl
Scitec, Supplementler, Hardline gibi markalara yönel. Proteinocean WPC70 protein kullanıyor. Diğer önerdiklerim ise minimum WPC80 ile başlıyor. Sırf bcaa, creatine ve bir shaker için 2500TL para ödemeye gerek yok.

Scitec, Supplementler, Hardline gibi markalara yönel. Proteinocean WPC70 protein kullanıyor. Diğer önerdiklerim ise minimum WPC80 ile başlıyor. Sırf bcaa, creatine ve bir shaker için 2500TL para ödemeye gerek yok.
proteinocn çok önerilmiyor onun yerine biraz daha para verip önerdiğim markalardan almanızı tavsiye ederim ücreti servise göre vurduğunuz zaman ocnnin diğer markalarla aynı bazılarının daha pahalı olduğunu göreceksiniz.Eğer ki proteininizi yeterince karşılayabiliyorsanız tozlara para vermenize gerek yok adı üstünde takviye Protein tozu alacağınız para ile creatine ve vitamin almanızı tavsiye ederim.
anladım peki bu fiyat bandına ne alabilirim takviye olarak

anladım peki bu fiyat bandına ne alabilirim takviye olarak
Keratin ve Protein tozu alabilirsin direk Supplementler'den.

anladım bi sorum daha olacak bunlar fiyat ve içerik açısından f/p mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve aroma önerisi rica edicektim

anladım bi sorum daha olacak bunlar fiyat ve içerik açısından f/p mi
tabii ki fp. FP dışında gerçekten sağlam ürünler neler diye merak ettiyseniz Optimum ve ya Weider bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aroma olarak ben olsam çikolatadan şaşmam diğerleri çabuk mide bulandırıyor.

şahsen hiç protein tozuna bulaşma tavuk hem daha ucuz hem daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri