Arama sonuçları: *

1. freygasm

🤔 Bu Takviyeyi Kullandınız Mı Hiç 🤔

En boş takviye olabilir. Kolajenin dışarıdan alındığında bi etkisi yok.
  2. freygasm

Benim sigara deneyim

Bir paket sigarayla mo anladın bunu :D
  3. freygasm

Erkek icin wax önerisi

Benim saçlarım da ince, fön çekiyordum iki adım sonra bozuluyordu şekli :') Waxın mor kutulu olanı çözdü derdimi.
  4. freygasm

Ciltciye görünmek sivilceye çare midir?

Genelde gidiyor ama sonrasında tekrar başlayabiliyor. Ergenlik döneminden sonra kalıcı olarak gidiyor,azalıyor zaten.
  5. freygasm

Lazer göz ameliyatı için hastane önerisi

Ben ankarada erada oldum, istanbulda var mı bilmiyorum ama o zamanın fiyatıyla dünya gözde 15k dediler erada 5kya olmuştum. (2020) Ek bir bilgi vereyim, no touch olcaksan doktorun bir önemi yok tamamiyle makine ile oluyor işlem ki kesinlikle no touch lazer yaptır.
  6. freygasm

elim 4 yerinden çıktı şu anda da tekrar spora başlamaya korkuyorum ne yapmalıyım

Hala tam olarak iyileşmedi ama çok ağır girmiyorum daha iyi olana kadar..
  7. freygasm

elim 4 yerinden çıktı şu anda da tekrar spora başlamaya korkuyorum ne yapmalıyım

Sağlığında önemli değil hiç bir şey. 60 60 dumbell press yapan ben ; 1.5litre su şisesini tutamaz hale gelmiştim tendomum zedelendiğinde. Bırak iyileşsin sonra yaparsın.
  8. freygasm

Protein tozumu yoksa tavuk almak mı ?

Tavuk almak tabi ki de. En iyi protein tozu bile tavuk-et-balık kalitesinde protein sağlayamaz sana. Protein tozu bir yardımcıdır. Yeterince protein alamadığında kullanabilirsin.
  9. freygasm

Sigaradaki tütünü çıkartıp çay koyup içmek zararsız mı?

ÇAY NASIL DEMLENİR? Çaydanlağınızın temiz olduğundan emin olun Çaydanlığa içme suyunu döküp ocağa koyuyoruz. Su kaynadıktan sonra ocaktan alıp 7-8 tatlı kaşığı. çay ekliyoruz. Çaydanlığı tekrar ocağa tutup 1-2 defa alt üst ediyoruz. Yaklaşık 8-10 dk çayımızı dinlendiriyoruz. Çayımız hazırdır...
  10. freygasm

Allah'a Yönelmek Psikolojinizi İyileştirmeye Yardımcı Olur

Dolar sabah 30tl, psikolojime Allah bile yardımcı olamaz :D
  11. freygasm

Evde vücut geliştirmek hakkında?

Sakınca olmaz tabi de gerek yok. Elinde varsa kullan.
  12. freygasm

Bu beslenmene antrenmanına en önemlisi disiplinine bağlı. 3ayda iyi bir disiplinle postürüne iyi şeyler katabilirsin. 1senede çok çok farkeder, 2.senede çok çok çok sonrasında da ufak tefek değişimler olur.
  13. freygasm

Yeterli protein-karbonhidrat ve antrenmanını yaparak tabi ki. Supplementlerin olayı sen bu içerikleri dışarıdan alamıyorsan başlıyor. Mesela yeterince protein alamıyorsan protein tozu, karbonhidratsa gainer gibi gibi. Yani düşünülen kadar bi önemi yok. Kreatini dışarıdan almak zor o yüzden...
  14. freygasm

Supplement olarak sadece kreatin-kafein öneririm, hatta kafeine de gerek yok yeterince kahve içsen de yeterli.
  15. freygasm

Evet, dediğin şekilde hesaplanıyor. Protein sadece tavukta yok 69gr protein çok çok çok basit alınabilecek bi miktar; kendimden örnek vericek olursam günlüğüm 180-210g arası (çok uzun süredir antrenman yapıyorum ve anabolik kullandığım dönemlerden ötürü böyle yüksek). Örneğin basit bi örnekle...
  16. freygasm

Beslenme-antrenman programları kişiye özel olur o konuda yardım etmem biraz zor ama bazı taktikler vereyim; Kesinlikle ama kesinlikle hassas tartı al yediklerinin hesabını bil, genelde çok yiyorum kilo alamıyorum mantığında yediğin şeyler sana çok gözükse de kalori olarak az olabilir. Kilo almak...
  17. freygasm

Fazla protein alırsak ne olur?

Fazla protein hiç bir işine yaramaz aksine hasta eder seni. Protein asidiktir, yeterince yeşil sebze tüketmezsen uzun vadede böbreklere elveda dersin muhtemelen.
  18. freygasm

Kreatin Böbrek ağrısı yapar mı ?

Minimum 3. sene geçmeden anaboliğe kesinlikle bulaşma, psikolojin alt üst olur. Alt yapı edinilmeden anaboliklere başlarsan kazanımın %3 kaybın çok büyük olur. Kür bitiminde vücudun %90 ihtimalle testosteron üretimini sıfırlayacak çünkü ( insan vücudu tembeldir, dışarıdan zaten geliyor diye...
  19. freygasm

Yüklemenin amacı kreatini vücuda tanıtmak gibi düşünebilirsin eğer 2hafta olduysa gerek yok şuan yükleme yapmana. 2. ayında 2hafta falan ara ver, sonra tekrar 5g olarak al. Naturalken de ağırlıkta da çok fazla arttırma kendinle yarışa girip çünkü eklemleri çok yorar ve ciddi sakatlıklar...
  20. freygasm

Supplementler görsel olarak fark yaratmaz öyle, etten tavuktan alacağın şeyler çoğu. Kreatin de vücutta su tutmasına yardımcı olur pump biraz daha iyi olabilir, hafif de güç verir mesela. Anabolikler gibi görmemek lazım supplementleri %3-5faydası oluyo. 1682557190 Bi de kullanıma nasıl başladın...
Top Bottom