Arama sonuçları: *

1. kumarga

Uyku düzenim nasıl 07:30 01.00

12 de yatış 4 de kalkıyorum paragraf çözüyorum bir saat 5 den 7.30 a kadar tekrar uyuyorum 8 de okula yetişiyorum
  2. kumarga

Hangi supplementleri almalıyım

hedeflerin ne yağ yakımı mı kas kazanımı mı eğer ya yakımıysa l karnetin sizin için önemli olucaktır ancak kas kazanımı ve kilo almaksa potein tozu ve cream of rice ya da mass gainer daha çok yardımcı olacaktır. Hedefini söylersen daha detaylı yardımcı olabilirim
  3. kumarga

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

1lt enerji içeceğinde yaklaşık 350 mg kafein var bu da sana ilerleyen zamanda zarar olarak geri döner kalpte ritim bozukluğu gibi gibi
  4. kumarga

her gün 300 şınav çekmek zararlı mı

bozuk form ile bile zor bir anda
  5. kumarga

Diyet tavsiyeleriniz

kendi nefsine hakim olman lazım dışarıda kafa falan dağıtabilirisin yemek yemiceksin kafana bunu sok zaten gerisi gelir
  6. kumarga

BigJoy vs. Hardline Whey

hardline candir
  7. kumarga

1500 TL'y kadar Gainer önerisi

evet böyle şeyler motivasyonuda çok etkiliyor
  8. kumarga

hayırlı olsun umarım faydalı gelir ancak sadece gainer ile olmaz
  9. kumarga

hiq, Bigjoy, Mysupplement kalitelidir
  10. kumarga

Kulakta basınç ve uğultu

sanmam dun gece bana da oldu uyuyamadım sabah okuldaki revire gittim bi damla sıktılar baya açıldı
  11. kumarga

Saçlarım Çok Dökülüyor

bende de oldu bir zaman once sampuanımı değiştirdim bir süre sonra düzeldi
  12. kumarga

Göz damlası kullanabilirmiyim

ameliyat felan yapmaları gerekmezmi ben de gittiğim zaman şahit olmuştum gözleri 9 olan bi hastaya ameliyat gerektiğini söylüyodu doktor
  13. kumarga

Göz damlası kullanabilirmiyim

acilen bir doktora gorun 8 cok buyuk bi rakam Yksde inşallah emeğinin karşılığını alırsın
  14. kumarga

Hafızaya ne iyi gelir acaba

kan değelerinden b12ye baktır eksikse zaten vitamin verirler eğer verirlerse o vitaminleri her gün al ve arkadaşın dediği besinlerden tüketmeye daha özen göster
Top Bottom