Neler Yeni

Kulakta basınç ve uğultu

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
deliricem ya kulağım tıkandı şuan sinüzit im ondan dolayı tıkandığını düşünüyorum aşırı bi basınç uyuşukluk ve duyma kaybı var sağ kulağımda dün zar zor uyudum ne yapmalıyım sıcak su buharı tuttum östaki borusumu neyse onu rahatlatıyormuş işe yaramadı fön makinesinin sıcak ayarında tuttum gine işe yaramadı ne yapıcam ağrıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

deliricem ya kulağım tıkandı şuan sinüzit im ondan dolayı tıkandığını düşünüyorum aşırı bi basınç uyuşukluk ve duyma kaybı var sağ kulağımda dün zar zor uyudum ne yapmalıyım sıcak su buharı tuttum östaki borusumu neyse onu rahatlatıyormuş işe yaramadı fön makinesinin sıcak ayarında tuttum gine işe yaramadı ne yapıcam ağrıyor
bide sağ kulakğıma ses gelince sesler optimus prime nin sesi gibi geliyor dipten

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

bide sağ kulakğıma ses gelince sesler optimus prime nin sesi gibi geliyor dipten
Olm pek bilgim yok ama zarın mı patladı acaba? Bir doktora git vakit kaybetmeden

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olm pek bilgim yok ama zarın mı patladı acaba? Bir doktora git vakit kaybetmeden
en korktuğum şey vallahi 3.5 kilometre ötede bi sağlık ocağı var orayamı gitsek diye sordum anneme onlar anlamaz boşuna gideriz dedi mecbur yarına kadar beklerim düzelmezse hastaneye gidicem

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,722
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
en korktuğum şey vallahi 3.5 kilometre ötede bi sağlık ocağı var orayamı gitsek diye sordum anneme onlar anlamaz boşuna gideriz dedi mecbur yarına kadar beklerim düzelmezse hastaneye gidicem
Beklemen hata bence otobüs falan bul git biryere sor

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kağan Göktürk

En kötü senaryo zar delinmiş olabilir veya içine böcek vs kaçmış olabilir yada en iyi ihtimalle taş vardır yada kulak kirleri şişmişdir

şahin doğan

80+ Platinum
Kesinlikle doktora gitmeni öneririm.
Eskiden bana da oluyordu. Annem soğanın iç kısımlarından kulağa girecek kadar küçük bır kısmı ocakta ısıtıp beni yan yatırıp kulağıma koyuyordu 30-45 dk sonra bir şey kalmıyordu. Deneyip denememek senin kararın bir şey diyemem.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle doktora gitmeni öneririm.
Eskiden bana da oluyordu. Annem soğanın iç kısımlarından kulağa girecek kadar küçük bır kısmı ocakta ısıtıp beni yan yatırıp kulağıma koyuyordu 30-45 dk sonra bir şey kalmıyordu. Deneyip denememek senin kararın bir şey diyemem.
birazdan doktara gidicem sağolun

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,207
İsim
Necati

Bende hasta olduğumdan beri aynı problem var hastaneye gidip önce kulağını yıkattır sonra kulağının içindeki pislikleri alsınlar düzelir , düzelmezse kulağında ciddi bir problem olmuş olabilir duyma kaybı vs yaşamazsın umarım

kraxius

80+ Bronze
kanka bende de vardı önce kulağına baktır kbb den bir şey yoksa tomografi çektir bende bir şey yoktu alerjiden miş 2-3 gün kullandım geçti senelerdir olan şey bu bende seni anlıyorum sinir stres takıntılardan da olabilir azaltmaya çalış.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Kanka 1 yıldır kulağım çınlıyor, üstelik diğer kulağım da duymuyor. Gitmediğim doktor kalmadı bir sebebi yok, alışacaksın diyorlar.

kanka bende de vardı önce kulağına baktır kbb den bir şey yoksa tomografi çektir bende bir şey yoktu alerjiden miş 2-3 gün kullandım geçti senelerdir olan şey bu bende seni anlıyorum sinir stres takıntılardan da olabilir azaltmaya çalış.
Nasıl yani hocam? Senelerdir çınlıyordu ve alerji ilacı ile geçti mi?

kraxius

80+ Bronze
Kanka 1 yıldır kulağım çınlıyor, üstelik diğer kulağım da duymuyor. Gitmediğim doktor kalmadı bir sebebi yok, alışacaksın diyorlar.

Nasıl yani hocam? Senelerdir çınlıyordu ve alerji ilacı ile geçti mi?
Kanka duymama olayı yoktu bende eğer ki duyma problemi varsa acilen kbb ye git bende de senin gibi basınç ve uğultu vardı ama işitme problemi yoktu sinuzit de vardı bende alerjiden miş bir gün kbb tomografi emar hepsini yaptık bir şey çıkmadı son çare alerji ilacı olduk öyle geçti yani sende baktır duyma problemiyse kulağın tıknamıştır çok illet bir şey bak bu hayatını mahveder benim 3senedir etti belki psikolojikte olabilir sinir stres takıntılar bende bi ara psikolojik sanırdım hatta bir ara beynimde tümor mü var diye korkmuştum kısaca geç olmadan git baktır.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
kanka baktırdım boğazımın şişliği kulağıma vurmuş damla kullanıyom ağrısı azaldı biraz uğultu hala var zamanla geçermiş

Top Bottom