kraxius 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 681 7 Ocak 2023 #14 FrankEnsQ yazmış: kanka baktırdım boğazımın şişliği kulağıma vurmuş damla kullanıyom ağrısı azaldı biraz uğultu hala var zamanla geçermiş Devamı için tıklayın... Geçmiş olsun azaldığına sevindim
FrankEnsQ yazmış: kanka baktırdım boğazımın şişliği kulağıma vurmuş damla kullanıyom ağrısı azaldı biraz uğultu hala var zamanla geçermiş Devamı için tıklayın... Geçmiş olsun azaldığına sevindim
HmzaY 80+ Gold Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 5,270 Dahası Reaksiyon skoru 2,313 Konum Nazarick İsim Hamza Y İlgilendiği Kategoriler Little Bit Everything 7 Ocak 2023 #15 FrankEnsQ yazmış: ne yapıcam ağrıyor Devamı için tıklayın... gliserin.
Ysuflix 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 5,627 7 Ocak 2023 #16 orta kulak iltihabı olmuşsun hocam banada aynısı oldu yani kulak içinde sıvı birikmesi oluyor. normal su kaçması gibi değil. antibiyotik veriyor geçiyor. ekstrem durumda geçmezse kulak tüpü takılması gerekiyor. geçmiş olsun.
orta kulak iltihabı olmuşsun hocam banada aynısı oldu yani kulak içinde sıvı birikmesi oluyor. normal su kaçması gibi değil. antibiyotik veriyor geçiyor. ekstrem durumda geçmezse kulak tüpü takılması gerekiyor. geçmiş olsun.