Neler Yeni

1500 TL'y kadar Gainer önerisi

Aaahmt

80+ Silver
Merhaba, kilo almak amaciyla diyetisyene gidip diyet listesi aldim diyete uydum vs sonuç aldim ama aldigim kiloyu geri vermişim

Ek olarak gainer kullanmak istiyorum 1500tlye kadar çıkabilir.
konuya pek hakim olmadığım için bilgili kişilerinden tavsiye almam gerektiğini hissettim

(HIQ tercih edecektim fakat stoğu yok)

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
hiq, Bigjoy, Mysupplement kalitelidir

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun umarım faydalı gelir ancak sadece gainer ile olmaz
Teşekkür ederim hocam. Evet farkındayım elimden geldikçe öğünlerime dikkat ediyorum Gainer ekstra takviye olacak hem karbonhidrat olarak hem psikolojik olarak :D

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
Teşekkür ederim hocam. Evet farkındayım elimden geldikçe öğünlerime dikkat ediyorum Gainer ekstra takviye olacak hem karbonhidrat olarak hem psikolojik olarak :D
evet böyle şeyler motivasyonuda çok etkiliyor

Hocam kullandım fakat pek dikkat edemedim ufak saglik sorunlarından dolayı
Sonuç olarak bana 3-4 kilo aldırdı.
Ek olarak 3 kiloluk gainer daha satın aldım
hocam ben 3100 alıyorum hedefim 3500 ondan gainer takviyesi ile tamamlamak istiyorum mantıklıdır o zmn almak sporda yapıyorum zaten yağa dönüşmez çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Supplement Gurmesi
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
hocam ben 3100 alıyorum hedefim 3500 ondan gainer takviyesi ile tamamlamak istiyorum mantıklıdır o zmn almak sporda yapıyorum zaten yağa dönüşmez çok
Ürün içinde hangi karbonhidrat cinslerinin olmasını , protein kaynaklarının ne olmasını, ürünün kaç kilo olmasını istediğine göre değişir cevap. Ayrıca bütçene göre de değişir elbette.

Top Bottom