Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Su Cıcegı İzi Kalıcı Mı ?

Scar izi diye geçiyor bunlar. Salisilik asit gibi yüze sürülen cilt bakım ürünleri, minimal miktarda aşındırma yaparak 2-3 yıllık düzenli kullanımda oradaki derinin yenilenmesine sebebiyet verebilir. Bunun haricinde dikkatli kullanımla zarar vermeden 0,5mm dermaroller kullanımı da oradaki...
  2. kyloitch

Kan testinte testo gözüküyor mu?

Oğlum bana yalancı mı diyorsun sen? E-nabız sonuçlarımı mı atmam lazım inanman için :D
  3. kyloitch

Testosteron seviyemi doğal yolla 18'imden beri 3 katına çıkardım :) İneğin ot yiyerek ürettiği protein olan süt ve süt ürünlerinden elde edilen whey protein gibi ürünlerle beslenirsen tabii testosteronun artmaz :D Yaylak araziye çıkarılmayan, demirlerin üstünde büyütülüp kesilen tavukları...
  4. kyloitch

Hocam öyle her şey gözükmüyor. Doktor talimat veriyor kan alınan bölgedeki personele, ona göre senden kan alınıyor. Neye baktırmak istiyorsan doktora söyleyeceksin. Ona göre bilgisayardan bildiri gönderecek öbür tarafa. Hiçbir şey bilmiyorsun ama konuşuyorsun :D Doğal yolla testo artmazmış bak...
  5. kyloitch

Aile hekiminde çıkmaz. Dahiliye'den randevu alacaksın, testosteron değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin. Doktor da ona göre kan alımı yaptıracak sana.
  6. kyloitch

20 ye gelmeden saçlar gg

Değerlerinde anormal bir şey var mı? B12, Demir, Ferritin vs. herhangi bir şey. Eğer varsa onları düzelt. Yoksa DHT yüzündendir.
  7. kyloitch

20 ye gelmeden saçlar gg

Kreatin sadece genetik olarak dökülmeye yatkın saçın varsa saç döker. Kreatin kullanmayı bırak. Birkaç ay gözlemle dökülmen devam ederse DHT yüzündendir.
  8. kyloitch

20 ye gelmeden saçlar gg

Evet var. İnternette araştırabilirsin. Ama sıkıntı edilecek bir şey değil. Vücut yaparsan sporu hayatına dahil edersen testosteron artıyor. Bu da belli bir süreden sonra DHT'nin de artmasına yol açıyor dolayısıyla hap daha az işe yaramaya başlıyor. Biraz karışık konular. Her şey olabilir...
  9. kyloitch

20 ye gelmeden saçlar gg

Cildiye doktoruna git dökülmen genetik mi değil mi diye öğren. Genetik derse DHT azaltıcı ilaç kullanıp saç besleyici vitaminler alacaksın kel kalmamak için. Kendim yaklaşık 7 aydır Avodart Dutasteride 0.5 kullanıyorum DHT azaltıcı olarak. Bu sayede DHT hormonu saçımı dökmüyor. Saçlarım eski...
  10. kyloitch

kedi tırmalaması kuduz yapar mı

Tırmalamadan hiçbir şey olmaz. Kuduz olsa dahi tırmalamaktan virüs, enfeksiyon gibi şeyler geçmez. Rahat olabilirsin. İstersen sabahtan akşama kadar yırttır, yine bir şey olmaz. İz falan da kalmaz. 1-2 hafta içerisinde izler geçer.
Top Bottom