hayır kullanmıyorum ama artması için nereden baksan 4-5 aydır çok dikkat ediyorum ne durumda şuan acaba?ürolojiye gideceksin istersen sperm(meny) sağlığına da baktırabilirsin
bu arada testomu kullanıyorsun?
sağolun teşekkür ederim. hazır kan vermişken testonun yanında normal kan veriminde çıkan değerlerde çıkıyor değil mi? kolestrolü merak ediyorumAile hekiminde çıkmaz. Dahiliye'den randevu alacaksın, testosteron değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin. Doktor da ona göre kan alımı yaptıracak sana.
doğal yollan testo artmaz hocam stabil gider vücuttun ihtiyacı kadar üretilirhayır kullanmıyorum ama artması için nereden baksan 4-5 aydır çok dikkat ediyorum ne durumda şuan acaba?
Hocam öyle her şey gözükmüyor. Doktor talimat veriyor kan alınan bölgedeki personele, ona göre senden kan alınıyor. Neye baktırmak istiyorsan doktora söyleyeceksin. Ona göre bilgisayardan bildiri gönderecek öbür tarafa.hayır kullanmıyorum ama artması için nereden baksan 4-5 aydır çok dikkat ediyorum ne durumda şuan acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolun teşekkür ederim. hazır kan vermişken testonun yanında normal kan veriminde çıkan değerlerde çıkıyor değil mi? kolestrolü merak ediyorum
Hiçbir şey bilmiyorsun ama konuşuyorsun Doğal yolla testo artmazmış bak bak bakdoğal yollan testo artmaz hocam stabil gider vücuttun ihtiyacı kadar üretilir
anca iğne vurursanız artar
o testo arttıran ilaclar tozlar fln hikaye tek çözüm iğne 45 yaşında cortlama garantili
Türkçen var herhalde dikkatli oku isim vermicemHocam öyle her şey gözükmüyor. Doktor talimat veriyor kan alınan bölgedeki personele, ona göre senden kan alınıyor. Neye baktırmak istiyorsan doktora söyleyeceksin. Ona göre bilgisayardan bildiri gönderecek öbür tarafa.
Hiçbir şey bilmiyorsun ama konuşuyorsun Doğal yolla testo artmazmış bak bak bak
Testosteron seviyemi doğal yolla 18'imden beri 3 katına çıkardımTürkçen var herhalde dikkatli oku isim vermicem
Kainat şampiyonu hocam olur isim vermiyim
World champ
Ne üniverse champ overvall
Wappa pro
......
Ne anlatıyon kardeş bu işin içinden geliyorum
Vücudun ihtiyacı kadar üretilir oh ne güzel lan
Millet nie testo vuruyor eşek mi bunlar doğal yolla artıyorsa işine bak knk
daha testosteron testi hangi bölümde yapılır bilmiyorsun
türkçen var dimiTestosteron seviyemi doğal yolla 18'imden beri 3 katına çıkardım
doğal yollan testo artmaz hocam stabil gider vücuttun ihtiyacı kadar üretilir
paketli gıda tüketmiyorum günlük her sabah 7-8 yumurta yiyorum her akşam şaşmaz balık tüketiyorum stresi kontrol ediyorum artmaması için imkan sunmuyorum. testi yaptırayım atarım burayadoğal yollan testo artmaz hocam stabil gider vücuttun ihtiyacı kadar üretilir
anca iğne vurursanız artar
o testo arttıran ilaclar tozlar fln hikaye tek çözüm iğne 45 yaşında cortlama garantili
Hocam bakalımpaketli gıda tüketmiyorum günlük her sabah 7-8 yumurta yiyorum her akşam şaşmaz balık tüketiyorum stresi kontrol ediyorum artmaması için imkan sunmuyorum. testi yaptırayım atarım buraya
Adam haklıTestosteron seviyemi doğal yolla 18'imden beri 3 katına çıkardım
İneğin ot yiyerek ürettiği protein olan süt ve süt ürünlerinden elde edilen whey protein gibi ürünlerle beslenirsen tabii testosteronun artmaz
Yaylak araziye çıkarılmayan, demirlerin üstünde büyütülüp kesilen tavukları yersen tabi testosteronun artmaz
Sağdan soldan duyduğun bilgilerle kendini bilgili zannediyorsun. Pratiğin yok. İşin içinden gelmiyorsun. Bilmediğin çok şey var. Dalga geçerler seninle sağda solda böyle konuşma En basitinden bizden binlerce yıl önce yaşamış atalarımız bizim testosteronumuzun 10-15 katı fazla testosterona sahipti. O şekilde doğduklarını zannetmiyorsun herhalde
Total testo bakmak istiyorum de doktor bakaraile hekiminde kan vereceğim testosteron da çıkıyor mu testte?