16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

2x protein zor be hocam sabah kahvalti 2 yumurta yiyom 3yapicam
Oglen okulda aksam evde ne cikarsa yiyorum ama 3 te ikisi protein oluyor.
Aslinda mikrolaro neredeyse tamamlayabiliyorum.Ama boyum kısa d3k2 kullanmak istiyorum.
Şimdi size sorum kreatin ve d3k2 doktora gitmeden kullanilabilirmi?Ve marka önerebilir misiniz??
hocam ben soyle yapiyorum once bir kaseye 5 yumurta kiriyorum karistiriyorum omlet yapar gibi sonra tavaya dokuyorum full karistiriyorum daginik bir sey oluyor pisince ve kolay yeniyor kasikla yiyorum boyle gunde 3 ogun 15 yumurta kolay yeniyo

hocam ben soyle yapiyorum once bir kaseye 5 yumurta kiriyorum karistiriyorum omlet yapar gibi sonra tavaya dokuyorum full karistiriyorum daginik bir sey oluyor pisince ve kolay yeniyor kasikla yiyorum boyle gunde 3 ogun 15 yumurta kolay yeniyo
Dediğinizi bende 4 yumurtayla yapıyorum bahsettiğiniz tarif 'scrambled egg' çok severim
hocam farkında olmadan en güzel yumurtayı yapmışsınız adfjaskjdafjs
size tavsiyem yumurtalar oda sıcaklığında olsun
yemekcom un bu konuyla ilgili çok güzel bir shorts u var.
Tavsiye için çok teşekkürler

Önerin için sağol dostum
Gyme 1kez gittiğin kreatine zararlı demenden anlaşılıyor. :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doktora gideceğim hocam randevu bulabilirsem gitmeden başlasam bir sey olurmu ve 57kgyim 3lt su içiyom günde

Öneriniz için teşekkürler hocam,idmana beslenmeye ve uykuya olabildiğince önem vermeye çalışıyorum.Ayıptır sorması kreatini nerden aldınız?

11.sınıf olduğumdan dolayı ayırabildiğim maksimum vakit budur hocam 15 20dk değilde 40 45 dk yakın yapıyorum haftada 3 gün arada yapardim yeni yeni düzene oturtuyorum.
Bir bilgi birikimine sahibim beslenme ve uyku konusunda tek soru işaretim kreatin ve vitaminler

Tavsiyeler için sağol Dostum
Ah bi randevu bulabilsem doktora sağolsun Annem bakıyor.
Kreatin kullanılabilir o zaman
Kreatinin faydalı olduğunu sana söyleyen kim?indta biyografisinde xxfit10 indirim kodu yazanlar mı?kreatin reklamı yapanlar mı?

Kreatinin faydalı olduğunu sana söyleyen kim?indta biyografisinde xxfit10 indirim kodu yazanlar mı?kreatin reklamı yapanlar mı?
ah dostum vallahi cevap yazmaya üşendim bu kadar cahil olupta bu kadar iddialı konuşmakta ne bileyim?
Ekstra bilgi:Kreatin hakkında en çok araştırma ypılmış,güvenilirliği defalarca kez kanıtlanmış kullanılması en önemli supplementlerdendir..

ah dostum vallahi cevap yazmaya üşendim bu kadar cahil olupta bu kadar iddialı konuşmakta ne bileyim?
Ekstra bilgi:Kreatin hakkında en çok araştırma ypılmış,güvenilirliği defalarca kez kanıtlanmış kullanılması en önemli supplementlerdendir..
Madem dostunum ben de dostum diyeyim
İnternette gördüğün araştırmalara inanmaya devam et dostum kanıtlanmış falan baya güvenilir.

İnternette gördüğün araştırmalara inanmaya devam et dostum kanıtlanmış falan baya güvenilir.
Argüman sunsana?

Kreatin normaldede besinlerden karşıladığın bir aminoasit ancak besinlerden tamamlanması pek kolay olmuyor ondan dolayı takviye olarak kullanılıyor çünkü önemli

Geri