Neler Yeni

Kan testinte testo gözüküyor mu?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
aile hekiminde kan vereceğim testosteron da çıkıyor mu testte?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Aile hekiminde çıkmaz. Dahiliye'den randevu alacaksın, testosteron değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin. Doktor da ona göre kan alımı yaptıracak sana.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ibrahim demir
ürolojiye gideceksin
istersen sperm(meny) sağlığına da baktırabilirsin
bu arada testomu kullanıyorsun?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürolojiye gideceksin istersen sperm(meny) sağlığına da baktırabilirsin
bu arada testomu kullanıyorsun?
hayır kullanmıyorum ama artması için nereden baksan 4-5 aydır çok dikkat ediyorum ne durumda şuan acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aile hekiminde çıkmaz. Dahiliye'den randevu alacaksın, testosteron değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin. Doktor da ona göre kan alımı yaptıracak sana.
sağolun teşekkür ederim. hazır kan vermişken testonun yanında normal kan veriminde çıkan değerlerde çıkıyor değil mi? kolestrolü merak ediyorum

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ibrahim demir
hayır kullanmıyorum ama artması için nereden baksan 4-5 aydır çok dikkat ediyorum ne durumda şuan acaba?
doğal yollan testo artmaz hocam stabil gider vücuttun ihtiyacı kadar üretilir
anca iğne vurursanız artar
o testo arttıran ilaclar tozlar fln hikaye tek çözüm iğne 45 yaşında cortlama garantili :ROFLMAO:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağolun teşekkür ederim. hazır kan vermişken testonun yanında normal kan veriminde çıkan değerlerde çıkıyor değil mi? kolestrolü merak ediyorum
Hocam öyle her şey gözükmüyor. Doktor talimat veriyor kan alınan bölgedeki personele, ona göre senden kan alınıyor. Neye baktırmak istiyorsan doktora söyleyeceksin. Ona göre bilgisayardan bildiri gönderecek öbür tarafa.

o testo arttıran ilaclar tozlar fln hikaye tek çözüm iğne 45 yaşında cortlama garantili :ROFLMAO:
Hiçbir şey bilmiyorsun ama konuşuyorsun :D Doğal yolla testo artmazmış bak bak bak

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ibrahim demir
Hocam öyle her şey gözükmüyor. Doktor talimat veriyor kan alınan bölgedeki personele, ona göre senden kan alınıyor. Neye baktırmak istiyorsan doktora söyleyeceksin. Ona göre bilgisayardan bildiri gönderecek öbür tarafa.

Hiçbir şey bilmiyorsun ama konuşuyorsun :D Doğal yolla testo artmazmış bak bak bak
Türkçen var herhalde dikkatli oku isim vermicem
Kainat şampiyonu hocam olur isim vermiyim
World champ
Ne üniverse champ overvall
Wappa pro
......
Ne anlatıyon kardeş bu işin içinden geliyorum
Vücudun ihtiyacı kadar üretilir oh ne güzel lan
Millet nie testo vuruyor eşek mi bunlar doğal yolla artıyorsa işine bak knk

daha testosteron testi hangi bölümde yapılır bilmiyorsun

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Türkçen var herhalde dikkatli oku isim vermicem
Kainat şampiyonu hocam olur isim vermiyim
World champ
Ne üniverse champ overvall
Wappa pro
......
Ne anlatıyon kardeş bu işin içinden geliyorum
Vücudun ihtiyacı kadar üretilir oh ne güzel lan
Millet nie testo vuruyor eşek mi bunlar doğal yolla artıyorsa işine bak knk

daha testosteron testi hangi bölümde yapılır bilmiyorsun
Testosteron seviyemi doğal yolla 18'imden beri 3 katına çıkardım :)

İneğin ot yiyerek ürettiği protein olan süt ve süt ürünlerinden elde edilen whey protein gibi ürünlerle beslenirsen tabii testosteronun artmaz :D
Yaylak araziye çıkarılmayan, demirlerin üstünde büyütülüp kesilen tavukları yersen tabi testosteronun artmaz :D
Sağdan soldan duyduğun bilgilerle kendini bilgili zannediyorsun. Pratiğin yok. İşin içinden gelmiyorsun. Bilmediğin çok şey var. Dalga geçerler seninle sağda solda böyle konuşma :D En basitinden bizden binlerce yıl önce yaşamış atalarımız bizim testosteronumuzun 10-15 katı fazla testosterona sahipti. O şekilde doğduklarını zannetmiyorsun herhalde :D

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
paketli gıda tüketmiyorum günlük her sabah 7-8 yumurta yiyorum her akşam şaşmaz balık tüketiyorum stresi kontrol ediyorum artmaması için imkan sunmuyorum. testi yaptırayım atarım buraya

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ibrahim demir
paketli gıda tüketmiyorum günlük her sabah 7-8 yumurta yiyorum her akşam şaşmaz balık tüketiyorum stresi kontrol ediyorum artmaması için imkan sunmuyorum. testi yaptırayım atarım buraya
Hocam bakalım
Not testo zararlı
1000005194.jpg

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Testosteron seviyemi doğal yolla 18'imden beri 3 katına çıkardım :)

İneğin ot yiyerek ürettiği protein olan süt ve süt ürünlerinden elde edilen whey protein gibi ürünlerle beslenirsen tabii testosteronun artmaz :D
Yaylak araziye çıkarılmayan, demirlerin üstünde büyütülüp kesilen tavukları yersen tabi testosteronun artmaz :D
Sağdan soldan duyduğun bilgilerle kendini bilgili zannediyorsun. Pratiğin yok. İşin içinden gelmiyorsun. Bilmediğin çok şey var. Dalga geçerler seninle sağda solda böyle konuşma :D En basitinden bizden binlerce yıl önce yaşamış atalarımız bizim testosteronumuzun 10-15 katı fazla testosterona sahipti. O şekilde doğduklarını zannetmiyorsun herhalde :D
Adam haklı
Enantatı veya sustanonu vurmadan o 3 katına cıkmaz
Düsükse ZMA takviursi ve kaliteli beslenme olması gerekene getirir

Top Bottom