Arama sonuçları: *

• Users: loewry
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. loewry

Zonklayan diş ağrısı çözüm?

tuzlu su gargara ve ağrı kesici içtim. Birde antibiyotik içtim. Şuan baya hafifledi sızlama yok gibi. Bir kaç gün çekecek gibiyiz. Özellikle gece saatlerinde artıyor. Çürükde diyemiyorum 2 ay önce dolgu yaptırdım zaten ve hiçbi kararma yok parıl parıl şuan dişim. Hergün 2 kere fırçalıyorumda...
  2. loewry

Zonklayan diş ağrısı çözüm?

Merhaba 2 ay önce çürüyen ön dişime dolgu yaptırdım. Son 2 gündür aralıklarla dişime ağrı zonklama oluyor. Aniden geçiyor, bazen geri başlıyor. Geceleri yatarken özellikle kalp atıyor gibi dişimde nabız atarcasına bir zonklama oluyor. Antibiyotik faydası olur mu? Ağrı alt diş etlerimede vurmaya...
  3. loewry

Böbreklerin sağlığı nasıl anlaşılır

Seninki başka bir sebebi varıdr diye düşünüyorum 1730920232 O civarlarda içiyorum
  4. loewry

Evet karşılaştıracağım hocam gideceğim test vermeye
  5. loewry

Gitmem zaten🤣
  6. loewry

Kreatin zaten uzun vadede de zarar veren bir supplement değil. Bol su içtiğim için böbreklerimde bir sorun olmaz diye düşünüyorum. 2 gün sonra anlarız zaten
  7. loewry

Kreatin yüzünden mi? 1730907822 Çıkar zaten 10 aydır kullandığım için normal ama çıkması bi sorun anlamına glemiyor dimi. Dışarsan takviye alıyoruz sonucta. Anlamaz derken onu kast etmiyorum. Kreatin kullandığım için yüksektir desemde anlamaz kullanma der biliyorum
  8. loewry

İhmal edilecek bir şey yokki her yıl kontrol olmak mı gerekiyor sanki? Kaç kişi yapıyor böyle yinede ben test yaptırırım 1730900530 Söylerim kullanıyorum diye. Ama anlamaz büyük ihtimal. İdrar olarak genelde şeffaf çıkıyor bazende açık sarı
  9. loewry

Sağlık ocağı dediğimiz hastanede yaptırıyorum testi oradaki aile hekimi mi deniyor o doktor kontrol ediyor. Geçen sefer her şey iyi demişti fakat 7 ay geçti üstünden 7 aydır kreatin kullanıyorum yüksek çıkma ihtimali varmı kanda? Söylerim sorarsa kreatin kullanıyorum diye fakat %90 eminim bu tip...
  10. loewry

Yok yaptırmasamda olur🤩 bir sıkıntı olsa. Rutin kontrok yaptırmak lazım 6 ayda bir
  11. loewry

Neyse kan testi yaptırırım üşenmez isem
  12. loewry

bayadır kreatine ara vermeden kullanıyorum. Doğru dozda tabi. En son 7 ay önce kan testi verdim. her şey baya iyiydi. Muhtemelen hala bir sıkıntı yoktur. Konu açma sebebim kan testi vermeden böbreklerin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayabilirmiyiz. Kan testi vermeye üşeniyorum açıkçası
  13. loewry

mk 677 kullanım ve değişiklikler

Tamamdır hocam sağolun
  14. loewry

Haklısınız hocam 1 aylık belki denerim yaş 17
  15. loewry

Biliyorum hocam mk 677 zaten yine en zararsız bilinenleri aralarından o yüzden zaten mk dan başka bişe kullanmayı düşünmüyorum daha ilerisi olarak sağolun peki herhangi bi sıkıntı yaşadınızmı söyledikelriniz dısında
  16. loewry

Hocam ilk defa görüyorum bu yorumu kullananların çoğu ağırlık artırma konusunda ve kütle konusunda etki ettiğini söylüyor mk nın
  17. loewry

Hocam şuan 2 ay olmuşta yorum yaparmısınız tekrar bende alacağımda kullanıcı yorumları önemli
Top Bottom