Arama sonuçları: *

• Users: loewry
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. loewry

Korumalı cinsellik test yaptırmalımıyım

olsa 7 ayda olurdu sanki, çok kuşkunuz varsa yaptırın
  2. loewry

Kemik kırığım yanlışmı kaynamış

Hocam hemoroidden anlıyosanız foto atayım😂
  3. loewry

Yağ yakımı Diyeti için tavsiye lazım

Hamur işinden ve şekerden uzak dur. Sabah haşlanmış yumurtda domates vb ye. Öğlen salatalı tavuklu bişe yiyebilirsin akşamda. 50gr pirinç ye bence kilon 80 ın üstünde ise 60-70gr da yiyebilirsin günde 3-4 litre su içmeye çalış
  4. loewry

14 günde 6 kilo vermem lazım.

Kendine eziyet etmene gerek yok haşlanmış yumurta yok tutar seni. Akşam dediğin ikili iyi duruyor yanında az bi haşlanmış patatesde tok tutar temiz karbdır merak etme
  5. loewry

Karbonhidratı tamamen kesme hasta olursun bitkin düşersin sağlık sıkıntısı yapabilir. Akşam az bir tabak pilav veya haşlanmış patates falan ye kahvaltıda haşlanmış yumurta olur
  6. loewry

Aç karnına yürüyüş 30-40dk sabah. Ekmeği şekeri tuzu en minimale çek. Öğün azalt bol su iç bol terle. 1 haftada min 3-4kg garanti
  7. loewry

Epifiz plaklarim kapanmis mi ?

kemikler bileğe yapışmış sanırım kapanmıştır doktor da öyle diyorsa zaten :D yaşın 18den yüksekse bakmadanda büyük ihtimal kapanmış olduğu düşünülebilir bazen 21 yasına kadar devam ediyormuş uzama tabi orası ayrı
  8. loewry

Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

Aynen öyle beslenme ve sabır işi
  9. loewry

Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

180 boyum var tercih meselesi, uzun boylu erkekler daha manken gibi durabiliyor yakışıklı olabiliyor. Ama ben sevmiyorum sporda yaptığım için dolu görünmek bir hayli zor oluyor benim nazarımda 178-182 arası normal ama iri yapılı kütleli 186 falanda olsam sarar 1751140473 seni fitnesse davet...
  10. loewry

Bu cratine Alınır mı??

Alınır
  11. loewry

Omuzum sakatlanmışmıdır?

Omuzu hafif çalışıyorum acı hissedersem bırakıyorum zaten o günden beri yarında omuz günüm arka omuz çalışmayacağım kalan bölgeleride hafif ağırlıkla çalışacağım acı hissetmiyorum öyle
  12. loewry

Omuzum sakatlanmışmıdır?

O yüzden gitmeyi düşünmüyorum gitgitde azalıyor gibi ağrı. Kas gevşetici ilaç + krem ile devam edeceğim idmanların şiddetinide azalttım tamamen düzelene kadar. Arka omuz çalışmıyorum yaparken feci bir ağrı giriyor o makinede onun yerine dumbelle geçtim nedense az ağrıyor
  13. loewry

Omuzum sakatlanmışmıdır?

Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce sırt göğüs günümdü herzamanki gibi ısınıp aynı ağırlıklarla antrenmanımı yapıyordum. Sol omzumun ağrımaya başladığını farkettim itişlerde dipste falan sol omzumum özellikle ön kısmı ağrıyordu bırakayım dedim göğüs yapmadan bıraktım. Sanırım sırt yaparken...
  14. loewry

Omuzumu sakatlamış olabilirmiyim

Doktora Gitmeyi bende bilirim hocam forumda tartışmak istiyorum konuyu internette 1 ay içinde geçer yazıyor acele etmek istemedim 1748457629 Neyse haftaya gideyim bari hocam teşekkürler
  15. loewry

2 gündür gitmiyordum bugün gittim row sırasında ağrıdı fakat fazla set yapmadan kaçtım hemen. 3-4 gün ibuprofen ağrı kesici kullanacağım iyi geliyormuş omuz sıkışmasına 3-4 gün daha spora gitmem geçmez ise haftaya giderim birde omuz sıkışması ortalama 1 ayda geçer diyor doktora gitmek için acele...
  16. loewry

Bugün az önce yaptım latpulldown hafif ağrılı bir şekilde yaptım bundan sonra o plakalı makinede yaparım tamamen iyileşene kadar 1748450946 1 hafta daha bekleyeceğim hiçbir hafifleme olmassa ağrıda gideceğim
  17. loewry

1 haftadır hareket ettirirken ve ağırlık çalışırken sol omzumda ağrı oluyor. Durduk yere bir ağrı yok. Ama örneğin row yapıyorum manyak acıyor veya göğüs press yaparken ağrıyor. 3 gün dinlendim geri başladım idmana lattpulldown yaptığımda başlamıştı ağrı. Özellikle arka omuzum çok ağrıyor set...
  18. loewry

Creatine Alacağım, Öneri + West Nutrition Nasıl Bir Marka?

Tat sadece. İçerken rahatsız ediyorsa aromalı alabilirsin
  19. loewry

kingsize de iyi markadır size kalmış 1742159432 kreatinde adını duyurmus her markayı alabilirsiniz. Gidipte trendyoldan saçma markalar almayın yeter. Protein ocean, hiq, kingsize,bigjoy,hardline, grizzone hepsi alınır
  20. loewry

Overpriced marka onuda kullanıyorum fazladan para vermek istiyorsan al. Gereksiz pahalı ama güzel marka
Geri