Shix2x
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,184
İstesen de olamazsin sen zaten kankaYunan tanrısı gibi niye olmak isteyim jsjsjs
İstesen de olamazsin sen zaten kankaYunan tanrısı gibi niye olmak isteyim jsjsjs
Ne laf sokuyon akşam akşamİstesen de olamazsin sen zaten kanka
Sarhoşmusun sen boyun kaç dost diyen sen değilmiydin nasıl sormamıştıkO yaşta 180 idim zaten. Neyi yarıştırıyorsun ki sen boy yakışmıyor diyorsun boyunu sormamıştık
180 boyum var tercih meselesi, uzun boylu erkekler daha manken gibi durabiliyor yakışıklı olabiliyor. Ama ben sevmiyorum sporda yaptığım için dolu görünmek bir hayli zor oluyor benim nazarımda 178-182 arası normal ama iri yapılı kütleli 186 falanda olsam sararKimisinin çok hoşuna gidiyor kimisine çirkin geliyor banada çirkin geliyor max 1.85 olmalı olsa olsa erkek sonrasında fazla dev gibi sırıtıyor bence herşeyin fazlası zarar siz ne düşünüyorsunuz
seni fitnesse davet ediyorumBenimde yaş 16 boy 183 bazen 84 oluyor 195 arkadaş var mükemmel duruyor ama spor yapmayınca kötü ben mesela bi anda 7/8 kg verdim vermeden önce güzeldi de şuan zayıf duruyor (63-64kg) fln
Başlayacaktım da işte bazı şeyler ters gitti , en kısa zamanda ilk defa başlayacağım çevremde kuzenim yada babamın amca oğulları efsane duranlar var cidden aşırı iyi ama işte emek ve zaman istiyor180 boyum var tercih meselesi, uzun boylu erkekler daha manken gibi durabiliyor yakışıklı olabiliyor. Ama ben sevmiyorum sporda yaptığım için dolu görünmek bir hayli zor oluyor benim nazarımda 178-182 arası normal ama iri yapılı kütleli 186 falanda olsam sarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seni fitnesse davet ediyorum
Aynen öyle beslenme ve sabır işiBaşlayacaktım da işte bazı şeyler ters gitti , en kısa zamanda ilk defa başlayacağım çevremde kuzenim yada babamın amca oğulları efsane duranlar var cidden aşırı iyi ama işte emek ve zaman istiyor
kafaya takmayın fazla böyle şeyleri 1.60 boylarındada olsanız kafaya takmayın yaşayın hayatınızı huzurlu bir şekildeKimisinin çok hoşuna gidiyor kimisine çirkin geliyor banada çirkin geliyor max 1.85 olmalı olsa olsa erkek sonrasında fazla dev gibi sırıtıyor bence herşeyin fazlası zarar siz ne düşünüyorsunuz
185’in altında tanıdığım insan yok desem yeri, kimsede bir rahatsızlık yok. Ara sıra sırt ağrısı var ama o da tüm gün masa başı çalışmaktan.185'den sonra omurga rahatsızlıkları başlıyor. Ben 182'yim bende bile var. Olmasa bile olma süreci çok daha hızlı gerçekleşiyor.
Fhoavupsglwlguwgoegoeuog hocam bunu arkadaş 2 santim uzunum diye diyor bana bir an şaşırdım sizden duyunca175 im. benden uzununu gördüm mü sulak yerde yetişmiş aw devesi diyorum.175 sonrası güzel değil
Hocam kıvırcık sac 190 olsam olur muyum vhkdvkhdvdİstesen de olamazsin sen zaten kanka
Dostum o sırt ağrısının skolyoza dönme ihtimali uzun boylarda daha yüksek. Bundan bahsediyorum.185’in altında tanıdığım insan yok desem yeri, kimsede bir rahatsızlık yok. Ara sıra sırt ağrısı var ama o da tüm gün masa başı çalışmaktan.
Onlemenin bi yolu varmi bunu belim agriyor egilirken olsun kalkarken hafif agriyorDostum o sırt ağrısının skolyoza dönme ihtimali uzun boylarda daha yüksek. Bundan bahsediyorum.
Yolu düzenli spor yapmak. Vücut yapmaktan bahsetmiyorum. Bende de bel fıtığı var düzenli spor yapsam düzelecek ama yapmıyorum işte. Oturuşunu düzeltmen de gerek.Onlemenin bi yolu varmi bunu belim agriyor egilirken olsun kalkarken hafif agriyor