Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

Kimisinin çok hoşuna gidiyor kimisine çirkin geliyor banada çirkin geliyor max 1.85 olmalı olsa olsa erkek sonrasında fazla dev gibi sırıtıyor bence herşeyin fazlası zarar siz ne düşünüyorsunuz
180 boyum var tercih meselesi, uzun boylu erkekler daha manken gibi durabiliyor yakışıklı olabiliyor. Ama ben sevmiyorum sporda yaptığım için dolu görünmek bir hayli zor oluyor benim nazarımda 178-182 arası normal ama iri yapılı kütleli 186 falanda olsam sarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde yaş 16 boy 183 bazen 84 oluyor 195 arkadaş var mükemmel duruyor ama spor yapmayınca kötü ben mesela bi anda 7/8 kg verdim vermeden önce güzeldi de şuan zayıf duruyor (63-64kg) fln
seni fitnesse davet ediyorum

180 boyum var tercih meselesi, uzun boylu erkekler daha manken gibi durabiliyor yakışıklı olabiliyor. Ama ben sevmiyorum sporda yaptığım için dolu görünmek bir hayli zor oluyor benim nazarımda 178-182 arası normal ama iri yapılı kütleli 186 falanda olsam sarar

seni fitnesse davet ediyorum
Başlayacaktım da işte bazı şeyler ters gitti , en kısa zamanda ilk defa başlayacağım çevremde kuzenim yada babamın amca oğulları efsane duranlar var cidden aşırı iyi ama işte emek ve zaman istiyor

Başlayacaktım da işte bazı şeyler ters gitti , en kısa zamanda ilk defa başlayacağım çevremde kuzenim yada babamın amca oğulları efsane duranlar var cidden aşırı iyi ama işte emek ve zaman istiyor
Aynen öyle beslenme ve sabır işi

Ben şahsen ne kısa ne çok uzun olmak isterdim 1.91im sırıtan bir boyum yok öyle kötü durmuyor erkekte en iyi boy 1.93 bence

Kimisinin çok hoşuna gidiyor kimisine çirkin geliyor banada çirkin geliyor max 1.85 olmalı olsa olsa erkek sonrasında fazla dev gibi sırıtıyor bence herşeyin fazlası zarar siz ne düşünüyorsunuz
kafaya takmayın fazla böyle şeyleri 1.60 boylarındada olsanız kafaya takmayın yaşayın hayatınızı huzurlu bir şekilde

Yapı durumuna göre değişir diye düşünüyorum. 2 metre küsür boyunda birini tanıyorum ve yapılı biri olduğu için bence çirkin durmuyor, tabii uzun olduğu için göz alıyor. Uzun boylu olup çok sıska olsaydı çirkin dururdu mesela.

185'den sonra omurga rahatsızlıkları başlıyor. Ben 182'yim bende bile var. Olmasa bile olma süreci çok daha hızlı gerçekleşiyor.
185’in altında tanıdığım insan yok desem yeri, kimsede bir rahatsızlık yok. Ara sıra sırt ağrısı var ama o da tüm gün masa başı çalışmaktan.

175 im. benden uzununu gördüm mü sulak yerde yetişmiş aw devesi diyorum.175 sonrası güzel değil
Fhoavupsglwlguwgoegoeuog hocam bunu arkadaş 2 santim uzunum diye diyor bana bir an şaşırdım sizden duyunca

İstesen de olamazsin sen zaten kanka
Hocam kıvırcık sac 190 olsam olur muyum vhkdvkhdvd

185’in altında tanıdığım insan yok desem yeri, kimsede bir rahatsızlık yok. Ara sıra sırt ağrısı var ama o da tüm gün masa başı çalışmaktan.
Dostum o sırt ağrısının skolyoza dönme ihtimali uzun boylarda daha yüksek. Bundan bahsediyorum.

Onlemenin bi yolu varmi bunu belim agriyor egilirken olsun kalkarken hafif agriyor
Yolu düzenli spor yapmak. Vücut yapmaktan bahsetmiyorum. Bende de bel fıtığı var düzenli spor yapsam düzelecek ama yapmıyorum işte. Oturuşunu düzeltmen de gerek.

Geri