Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
Kimisinin çok hoşuna gidiyor kimisine çirkin geliyor banada çirkin geliyor max 1.85 olmalı olsa olsa erkek sonrasında fazla dev gibi sırıtıyor bence herşeyin fazlası zarar siz ne düşünüyorsunuz

180’den kısa birinin söyleyeceği şeyler. Erkek için ne kadar uzun, o kadar iyi görüntü.

Kimisinin çok hoşuna gidiyor kimisine çirkin geliyor banada çirkin geliyor max 1.85 olmalı olsa olsa erkek sonrasında fazla dev gibi sırıtıyor bence herşeyin fazlası zarar siz ne düşünüyorsunuz
Kız uzun boyluysa evet itici durabilir

1.76 falan ama 15 yaşındayım kısa tesellisi yapmıyorum kendime yanlış anlaşılmasın boyumda var yani
Boyunda var knk benim boy 1.94 kucuk buyuk olsun toplum icinde durmadan boyunun uzunlugu sorulur ama asla uzun olmasinin kotu oldugu soylenmedi tam tersi keske boyle olsam diyen oldu kisa degilsin knk uzunda degilsin bu konuyu benim acmam lazimdi mantiken

Boyunda var knk benim boy 1.94 kucuk buyuk olsun toplum icinde durmadan boyunun uzunlugu sorulur ama asla uzun olmasinin kotu oldugu soylenmedi tam tersi keske boyle olsam diyen oldu kisa degilsin knk uzunda degilsin bu konuyu benim acmam lazimdi mantiken
Evet olabilir başkası farklıda düşünebilir dediğim gibi çok beğenende var belkide fazla uzun hiç kötü değil ama bence dediğim gibi fazlası kötü yani insan kapıdan geçemez o boyla. D basketbolcu falan değilsem ne gerek var dev olmaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kız uzun boyluysa evet itici durabilir
Kısamı diycektin karıştırdın knk herhalde

180’den kısa birinin söyleyeceği şeyler. Erkek için ne kadar uzun, o kadar iyi görüntü.
1.80 değilim ama yaşım daha 15 1.76 falan boyum kısa sanılmayım boyumda baya var yani hele yaşıma göre kısa tesellisi kıskançlık değil sadece fikrimi belirttim senin için öyle olabilir ama bence minare olmaya gerek yok

Ben 1.85 kızlardan hoşlanırım. Ne o öyle 1.50 - 1.60 olup yerlerde sürünenler.
Oha nerden bulcan 1.85 i😄 yolda 50 kız çevirsen biri zor çıkar o boyda hele bizim türkiyede

Son düzenleme:
185'den sonra omurga rahatsızlıkları başlıyor. Ben 182'yim bende bile var. Olmasa bile olma süreci çok daha hızlı gerçekleşiyor.

175 im. benden uzununu gördüm mü sulak yerde yetişmiş aw devesi diyorum.175 sonrası güzel değil

Geri