Arama sonuçları: *

• Users: nifak
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. nifak

Derimi tırnaklarımla dökebiliyorum

Kirlenmişsin :D
  2. nifak

Aşırı derecede unutkanlık için nereye gidilmeli ne yapılmalı

B12 eksikliğinden olabilir bende de var
  3. nifak

Saçkıran Hastalığım Gençliğimi Başıma Yıktı!

Kendin yapma bence bi berbere falan gidersen onlar yapar
  4. nifak

Bu böyle hocam dökülen yer düzelir başka yerde dökülür bir süre böyle gider. Bulaşıcı değil elini atmanla falan bir alakası yok. Stres ile ilgili. Benim tamamen iyileşmem 3 yıl sürdü.
  5. nifak

Yaklaşık 3 yıl sürdü benimki. Sarımsak sürmek, deriyi kazıyıp sarımsak sürmek vesaire falan bende hiçbir işe yaramadı. Eczacı bir losyon yapmıştı o da bir işe yaramadı. Sadbe diye bir ilaç var onu kullandım o da bir işe yaramadı. Bu saydıklarım bazılarında işe yaramış bu arada. Deneyebilirsin...
  6. nifak

Askerlik belgem ıslandı

Eve gelip zorla götürme diye bir şey yok artık. Yoklama kaçağı olarak görünürseniz kaçtığınız süre için ceza ödüyorsunuz.
  7. nifak

İshale ne iyi gelir {ACİL}

muzzzz
  8. nifak

Fitnesse gitmek mantıklimi

Bazıları gibi beyin gelişimini durdurmazsan fitness yaparken çok faydalı olur.
  9. nifak

Kayganlaştırıcı yutmak zararlı mı ?

Hocam yut gitsin ne olacak insanlar neler neler yutuyor :D
  10. nifak

14 yaşında vücutta ve yüzde kıllanma.

Kardeşim ben 7. sınıfta tıraş olmaya başlamıştım bıyık ve favorilerle. Sorun etme olabilir. :)
  11. nifak

Nasıl kilo verebilirim?

Öğlen 12-1 gibi uyanırdım 2-3 haşlanmış yumurta salatalık domates nane tere yeşillik işte neyi seviyorsan öyle bir kahvaltı. Akşam salata. Marul domates salatalık soğan biber sabit. İçine ekstra ya nohut ya börülce ya barbunya bunlardan birini ekleyebilirsin. Çok çok az zeytinyağı ve bol...
  12. nifak

Nasıl kilo verebilirim?

Girenler - Çıkanlar = Eksi değer ise kilo vermeye başlarsın. Yani günde yediğin şeylerin kalorisini hesaplayıp ortalama kaç kalori yaktığını çıkarırsan belli olur. Evde oturarak 20kilo verdim yaklaşık 2 ayda. Sağlıksız mı evet ama napim mecburdum.
  13. nifak

Yaşım 17 olmasına rağmen 4 yıldır 1cm bile uzayamadım...

uzayadan da var uzamayan da. Ben uzamadım liseden sonra.
  14. nifak

4-5 saatlik uyku ile nasıl hayatta kalabilirim

Uyu kardeşim.
  15. nifak

Sertleşme problemi??

Alabilirsin
Top Bottom