ilki sonu yokFitnesse başlamak istiyorum 15 yaşındayım ve zayıfım
Nasil başlamalıyım ilk hafta neler yapayım neler götürüp getirim bilgili olanlar tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
mantıklımı derken spor yapmak mantıksızmıFitnesse başlamak istiyorum 15 yaşındayım ve zayıfım
Nasil başlamalıyım ilk hafta neler yapayım neler götürüp getirim bilgili olanlar tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Usta ilk hafta her yerin ağrıyacak normal bir şekilde, o ağrıların üstüne gitmen gerek.Fitnesse başlamak istiyorum 15 yaşındayım ve zayıfım
gayet mantıklı kas kütlesi kazanırsın15 yaşinda zayıfım bu bunyeyele ve yaşla mantıklmı, spor her zaman iyidir
Öncelikle ortamdan bahsedeyim belki içinde korku varsa bunları geri bırak fitness ta kimse kimseye bakmaz kimse kimseyle uğraşmaz herkes sporunda genelde şişko insanlar oluyor zayıflamak için senin gibi de 2-3 tane zayıf var kilo almak için yani genelde şişko kesim mevcut 2-3 tane zayıf bulursun 1-2 tane de vücudu oturmuş adam bulursun bu kadar. Emin misin başlamak için en önemlisi bu ? disipline uyucak mısın? devamlılık sadece iş görür dostum spora sadık olacaksan git tabii ki yaşında tam yerindeFitnesse başlamak istiyorum 15 yaşındayım ve zayıfım