Fitnesse gitmek mantıklimi

YiğitY.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Fitnesse başlamak istiyorum 15 yaşındayım ve zayıfım
Nasil başlamalıyım ilk hafta neler yapayım neler götürüp getirim bilgili olanlar tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Nasil başlamalıyım ilk hafta neler yapayım neler götürüp getirim bilgili olanlar tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
ilki sonu yok
suyunu, bünyeye göre havlunu götürecek demire tutunacaksın
çok kafa yormayın fitness ile ilgili
komplike bi spor değil,tabi ki tecrübe isteyen tarafları var ama yavaş yavaş öğrenirsin
başlangıçta dediğim gibi sadece yemek yiyerek demire tutunacaksın

Tabii ki mantıklı. Keşke imkanım olsa da ben gitsem.

Havlu temiz t-shirt temiz çorap bide deodorantı eksik etme

mantıklımı derken spor yapmak mantıksızmı

Usta ilk hafta her yerin ağrıyacak normal bir şekilde, o ağrıların üstüne gitmen gerek.

Gayet iyi olur bende evde yapıyorum ama salona gideceğim seneye

Çok kafan karışmasın iyi yiyip ağırlıkları sistematik şekilde belirli düzende kaldıracaksın gerisi deneyim ve okuyup izleyerek gelecek

Bazıları gibi beyin gelişimini durdurmazsan fitness yaparken çok faydalı olur.

Öncelikle ortamdan bahsedeyim belki içinde korku varsa bunları geri bırak fitness ta kimse kimseye bakmaz kimse kimseyle uğraşmaz herkes sporunda genelde şişko insanlar oluyor zayıflamak için senin gibi de 2-3 tane zayıf var kilo almak için yani genelde şişko kesim mevcut 2-3 tane zayıf bulursun 1-2 tane de vücudu oturmuş adam bulursun bu kadar. Emin misin başlamak için en önemlisi bu ? disipline uyucak mısın? devamlılık sadece iş görür dostum spora sadık olacaksan git tabii ki yaşında tam yerinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,173
Üyeler
184,406
Son üye
Gurkan0174
Geri