Spora nasıl başlanır?

Reaksiyon skoru
217
Spor salonuna gitmek aklıma geldi az önce. Boyum yasitlarima göre kısa ve zayıfım, spor salonuna yazıldığımda oradakiler bana yardımcı olacak mı, yoksa kendim mi program yapacağım? Boyumu etkiler mi? Nasıl başlamalıyım beslenme programı vs yine kendim mi yapacagim? Devlet salonu ve özel salon arasında ki fark nedir? 15 yaşındayım.

Spor salonuna gitmek aklıma geldi az önce. Boyum yasitlarima göre kısa ve zayıfım, spor salonuna yazıldığımda oradakiler bana yardımcı olacak mı, yoksa kendim mi program yapacağım? Boyumu etkiler mi? Nasıl başlamalıyım beslenme programı vs yine kendim mi yapacagim? Devlet salonu ve özel salon arasında ki fark nedir? 15 yaşındayım.
Koç sana yardımcı olur ayda nekadar en sin girtiklerim 300 dü ilk gittiğim 100 dü (2016)

Hoca sana program verecek zaten gidince fazla ağır çalışma boyun için beslenmeyide verir

İstersen ordakiler sana yardımcı olur
Boyunu etkilemez
Beslenme programını salondaki hocalardan isteyebilirsin

Hem beslenme hem ağırlık antrenmanı seni soğutabilir yavaş yavaş başla bence bir süre sonra beslnemeni düzene sokarsın çünkü önemli olan istikrar etkelemez beni dersen sen bilirisn
Program verecekler şunu şu kadar tekrar yap vs diye
Boyunu etkilemez
Devlet uygun olur çevrende var ise bir bak ama orda program vs verıyorlar mı bilmıyorum
Olmadı ilk 1ay özel e gidersin sonra devlete
Hareketlerin hepsi yt de var zaten zamanla alışırsın kafana takma kimse senle dalga vs geçmez

Hem beslenme hem ağırlık antrenmanı seni soğutabilir yavaş yavaş başla bence bir süre sonra beslnemeni düzene sokarsın çünkü önemli olan istikrar etkelemez beni dersen sen bilirisn
Program verecekler şunu şu kadar tekrar yap vs diye
Boyunu etkilemez
Devlet uygun olur çevrende var ise bir bak ama orda program vs verıyorlar mı bilmıyorum
Olmadı ilk 1ay özel e gidersin sonra devlete
Hareketlerin hepsi yt de var zaten zamanla alışırsın kafana takma kimse senle dalga vs geçmez
YouTube den de program yapabilirim değil mi? Vermeseler bile.

YouTube den de program yapabilirim değil mi? Vermeseler bile.
Daha yeni baslayacaksin ve büyük ihtimalle pek bi bilgin yok bu yüzden kendin program yapmak yerine vucuduna uygun olan kilo almana yönelik hazir programlari kullanman daha iyi olacaktir.

Bende önümüzdeki ay başlayacağım acaba program yapıyorlar mı?

Geri