Neler Yeni

Nasıl kilo verebilirim?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
20 kg vermem lazım salona gidemiyorum salonlar pahalı ve işten Yorgun geliyorum sadece 40 dakika sokakta yürüyüş yapabilirim ne öneriyorsunuz
nerede oturuyorsun istanbulda ise iBB nin salonları var 15 tlyede var 75tl yede var gayet iyi bir bak

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yürüyüş yap ve en az 3 litre su iç.
Ek olarak günlük yediğin kalori miktarından az yersen kilo verebilirsin.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Yürüyüş maalesef fazla işe yaramıyor. Hatta Türkiye de herkes yürüyor. Ve kimsede bir sonuç yok.

Arteus.rd

80+
Yürüyüş maalesef fazla işe yaramıyor. Hatta Türkiye de herkes yürüyor. Ve kimsede bir sonuç yok.
Öyle ama yürüyüşten ziyade önemli olan beslenmek kalori açığı ve yürüyüşten gelen 200-300 kalori açığı ile veriliyor diye biliyorum.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Kalori acigi olusturcam diye ölüm orucuna da girme 2 gün sonra nefessiz cips yerken bulursun kendini bro 😂 baslangicta 500 açık yeterli

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Başka hiç bir şeye gerek yok mu ?

Ne yaptınız tek öğün falan mı
Öğlen 12-1 gibi uyanırdım 2-3 haşlanmış yumurta salatalık domates nane tere yeşillik işte neyi seviyorsan öyle bir kahvaltı. Akşam salata. Marul domates salatalık soğan biber sabit. İçine ekstra ya nohut ya börülce ya barbunya bunlardan birini ekleyebilirsin. Çok çok az zeytinyağı ve bol pulbiber. Haftada 1-2 kere de yağ yerine azıcık ton balığı eklerdim. Günde 3-4 bardak acıktıkça türk kahvesi.Sıfır spor hatta günde attığım adım sayısı 100ü geçmiyodu genellikle. Bu şekilde verdim ben. Ama şöyle söyleyim alt göbeğim erimedi mesela. Kollarım yüzüm bacağım inceldi göbeğim sadece biraz içine doğru çekildi o kadar. Bir de biraz vitamin eksikliği oluştu çok etkilemedi ama.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Öyle ama yürüyüşten ziyade önemli olan beslenmek kalori açığı ve yürüyüşten gelen 200-300 kalori açığı ile veriliyor diye biliyorum.
Yürüyüş yerine kalbinde bir sıkıntı yoksa interval kardio yapmani tavsiye ederim iyi kalori eritiyor. Biz siskolar için pek güzel değil ama seri sonuc

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Yürüyenlere sor bir sonuç elde etmişler mi? Koşmaya bak.

Arteus.rd

80+
Öğlen 12-1 gibi uyanırdım 2-3 haşlanmış yumurta salatalık domates nane tere yeşillik işte neyi seviyorsan öyle bir kahvaltı. Akşam salata. Marul domates salatalık soğan biber sabit. İçine ekstra ya nohut ya börülce ya barbunya bunlardan birini ekleyebilirsin. Çok çok az zeytinyağı ve bol pulbiber. Haftada 1-2 kere de yağ yerine azıcık ton balığı eklerdim. Günde 3-4 bardak acıktıkça türk kahvesi. Bu şekilde verdim ben. Ama şöyle söyleyim alt göbeğim erimedi mesela. Kollarım yüzüm bacağım inceldi göbeğim sadece biraz içine doğru çekildi o kadar. Bir de biraz vitamin eksikliği oluştu çok etkilemedi ama.
Skinny fat falan diyorlar bu durumu genelde ağırlık çalışmadan hızlı kilo verince ortaya çıkıyor diye biliyorum alt karın yağları en zor eriyen yağlar zaten

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
Kilom 104 yaş 19-20
dostum öncelikle kalori ihtiyacını hesaplaman gerek ve gel gelelim sonrasındaki programa ben 17 yaşındayım 98 kg idim normal ortalama kg 88 yada 87 olması gerekirken baya fazlaydım şimdi ise 90 kg düştüm öncelikle şunu unutma biraz zor sürecin olacak burda sabır çok önemli bir etken yaşıtların belki güzel vücudu olduğu için moralin düşebilir bu çok normaldir ama asla pes etmemen gerek. gelelim yemek konusuna direk yemeği kesmeye başlarsan bir kaç gün içinde yorulur ve 1 günden nolcak diyip kaloriye abanabilirsin öncelikle kaloriden ziyade kaloriyi nerden alıyorsun şekerdenmi yada protein yada lif içeren besinlerden buna bakacaksın çünkü şekeri azaltırsan vücudun daki enerji oluşturmak şeker yerine yağı kullanmaya başlar.Mesela atıyorum haftada 18 bardak kola içiyorsan bunu 16 yada 15 e düşür yavaş yavaş.Ve kg vercem diye yemeği kesme bu sefer metabolizman hızın yavaşlar ve bir anda yedğinde daha fazla alırsın o yüzden yemeklerini daha çok lif içeren besinlerden yana kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,426
Üyeler
166,540
Son üye
mbappe1
Top Bottom