Neler Yeni

Nasıl kilo verebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Karbonhidrat tuketme turkiyede ekmek cok tuketiliyo kepekli ekmek ye az bol su duzenli spor surekli spor deil duzenli spor abur cuburda tuketme

Gunde 1 fincan kahve ic metobolizmayi hizlandirir yag yakimi acisindan iyidir fzla abartma

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
dostum öncelikle kalori ihtiyacını hesaplaman gerek ve gel gelelim sonrasındaki programa ben 17 yaşındayım 98 kg idim normal ortalama kg 88 yada 87 olması gerekirken baya fazlaydım şimdi ise 90 kg düştüm öncelikle şunu unutma biraz zor sürecin olacak burda sabır çok önemli bir etken yaşıtların belki güzel vücudu olduğu için moralin düşebilir bu çok normaldir ama asla pes etmemen gerek. gelelim yemek konusuna direk yemeği kesmeye başlarsan bir kaç gün içinde yorulur ve 1 günden nolcak diyip kaloriye abanabilirsin öncelikle kaloriden ziyade kaloriyi nerden alıyorsun şekerdenmi yada protein yada lif içeren besinlerden buna bakacaksın çünkü şekeri azaltırsan vücudun daki enerji oluşturmak şeker yerine yağı kullanmaya başlar.Mesela atıyorum haftada 18 bardak kola içiyorsan bunu 16 yada 15 e düşür yavaş yavaş.Ve kg vercem diye yemeği kesme bu sefer metabolizman hızın yavaşlar ve bir anda yedğinde daha fazla alırsın o yüzden yemeklerini daha çok lif içeren besinlerden yana kullan
bütün bunları yaparken koşmak yerine yürüyüs yap ilk 2 yada 3 hafta yavaş-orta düzeyde yap sonra arttırmaya bak koşma yapmak istersen yapabilirsin ama unutma koşu yaparken vücud fazla enerji karbonhidrat ı kullanır ama eğer yürüyüş yaparsan yağ kullanmaya başlıcak yürüyüşlerini ilk başta 30 dk ve 1 saat arası yapmaya çalış eğer yapamıyorsan 30 dk yap ama bunu arttırmaya odaklan 30. dk şekeri bitirir vücud ve yağ yakımına başlarsın bu saati arttırdıkça yağ ı da yakmaya başlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yürüyüş maalesef fazla işe yaramıyor. Hatta Türkiye de herkes yürüyor. Ve kimsede bir sonuç yok.
hayır kanka yanlış biliyorsun yürüyüşü kaç saat ve bu yuruyüşten sonra bir şey yiyormusun ona bakıcaksın eğer bi adam günde 2 saat orta-hızlı bir yürüyüş yapıyorsa haftada 1.5 kg yada 2kg verebilir

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Başka hiç bir şeye gerek yok mu ?
eğer herhangi bir endokrin ya da böbrek rahatsızlığınız yoksa spor yapmasanız bile kalori açığıyla kilo verirsiniz. ha verdiğiniz kilo sonucu vücudunuz ne kadar güzel gözükür orası sporsuz zor.

Karbonhidrat tuketme turkiyede ekmek cok tuketiliyo kepekli ekmek ye az bol su duzenli spor surekli spor deil duzenli spor abur cuburda tuketme

Gunde 1 fincan kahve ic metobolizmayi hizlandirir yag yakimi acisindan iyidir fzla abartma
mesela karbonhidratı tümüyle hayattan çıkarmak sağlıklı bir diyet yöntemi değildir. Türk endokrin vakfı öğünleri dengeli bir şekilde kısıtlamayı tavsiye ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
eğer herhangi bir endokrin ya da böbrek rahatsızlığınız yoksa spor yapmasanız bile kalori açığıyla kilo verirsiniz. ha verdiğiniz kilo sonucu vücudunuz ne kadar güzel gözükür orası sporsuz zor.

mesela karbonhidratı tümüyle hayattan çıkarmak sağlıklı bir diyet yöntemi değildir. Türk endokrin vakfı öğünleri dengeli bir şekilde kısıtlamayı tavsiye ediyor.
Bu donemsel bisey kepek ekmegindede var zayifladiksan sonra saten normal hayatina donucek ama herseyden az yemeli potansiyel kilo alimi vardir bazi insanlar omur boyu diyetli beslenmeliler

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Bu donemsel bisey kepek ekmegindede var zayifladiksan sonra saten normal hayatina donucek ama herseyden az yemeli potansiyel kilo alimi vardir bazi insanlar omur boyu diyetli beslenmeliler
ben sadece türk endokrinoloji derneğinin tavsiyesini yazdım. bu konuda uzman endokrinologlardan daha bilgili olduğunuzu düşünüyorsanız o ayrı. sahi sizin uzmanlık alanınız neydi?

ayrıca zaten beyaz ekmeği kimse tavsiye etmedi. yapabiliyorsa bütün hayatından beyaz ekmeği çıkarsın. ben "beyaz ekmek yesin, makarna yesin" demedim. "karbonhidratı hayatından çıkarmamalı" dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
ben sadece türk endokrinoloji derneğinin tavsiyesini yazdım. bu konuda uzman endokrinologlardan daha bilgili olduğunuzu düşünüyorsanız o ayrı. sahi sizin uzmanlık alanınız neydi?

ayrıca zaten beyaz ekmeği kimse tavsiye etmedi. yapabiliyorsa bütün hayatından beyaz ekmeği çıkarsın. ben "beyaz ekmek yesin, makarna yesin" demedim. "karbonhidratı hayatından çıkarmamalı" dedim.

Tartismak istemiyom senle ekmekde c vitamini var aynen

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
İhtiyacından daha az kalori al. Öğün sayınızı azaltın, porsiyonlarınızı küçültün, makrolarınızı düzenleyin (karbonhidrat alımını azaltıp protein alımını artırın).

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
knk kısa ve öz sporsuz yaparsan hiç güzel bir tablo ortaya çıkmaz zayıflasan bile.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Tartismak istemiyom senle ekmekde c vitamini var aynen
kanka öncelikle "ekmekte" şeklinde yazılır. bana ahkam kesecek eğitimde bile değilsin. sen hangi vitaminler yağda çözünüyor onu biliyor musun? bak lise bilgisi bu. biliyor musun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
kanka öncelikle "ekmekte" şeklinde yazılır. bana ahkam kesecek eğitimde bile değilsin. sen hangi vitaminler yağda çözünüyor onu biliyor musun? bak lise bilgisi bu. biliyor musun?
indir.jpeg

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
20 kg vermem lazım salona gidemiyorum salonlar pahalı ve işten Yorgun geliyorum sadece 40 dakika sokakta yürüyüş yapabilirim ne öneriyorsunuz
ihtiyacının az altında yicen
hareket etcen
zayıfsın

Top Bottom