Luci_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
servisi kim?servis iade raporu vermezse elimde kalacak gibi artık, sarı siteye koyarım alan olursa satarım yani. başka seçenek kalmadı gibi.
servisi kim?servis iade raporu vermezse elimde kalacak gibi artık, sarı siteye koyarım alan olursa satarım yani. başka seçenek kalmadı gibi.
aynı şekilde teknik servisten iade raporu alıp öyle göndermemi istediler, artık teknik servisin merhametindeyim.Hocam trendyol gibi bir yer seve seve iade edecekler hem cayma hakkınız var hemde kulaküstü kulakta neyin hijyeni
Superlux markası kulaklığın, daha çok denemek için almıştım bu markadan iyi dedikleri içinde kulaklığın sorunu vardı. teknik servislere 0 güvenim var valla. monitörümde şuanda 2 ölü piksel var, 2 kez gönderdim 2 kez sorun yok diyerek geri gönderildi. thh'yi o zaman bilmediğimden göz yummuştum ama bu sefer thh'ye başvururum gibi.servisi kim?
ölü piksel içinde servislerin yasal hakları var hocam 5 taneye kadar almayabiliyorlar. iyi servislerde var amaaynı şekilde teknik servisten iade raporu alıp öyle göndermemi istediler, artık teknik servisin merhametindeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Superlux markası kulaklığın, daha çok denemek için almıştım bu markadan iyi dedikleri içinde kulaklığın sorunu vardı. teknik servislere 0 güvenim var valla. monitörümde şuanda 2 ölü piksel var, 2 kez gönderdim 2 kez sorun yok diyerek geri gönderildi. thh'yi o zaman bilmediğimden göz yummuştum ama bu sefer thh'ye başvururum gibi.
hocam o zaman bu cayma hakkı ne işe yarıyor ki? kıyafet bile giyildikten sonra iade edilebiliyor kulaklık monitör edilmiyor çok garip.ölü piksel içinde servislerin yasal hakları var hocam 5 taneye kadar almayabiliyorlar. iyi servislerde var ama
Avrupada böyle değil bizim ülkede normal çok ciddi suistimal ediliyor. Gelinlik alıp düğünden sonra iade edenler bile var bu ülkede bize haktır bunlarhocam o zaman bu cayma hakkı ne işe yarıyor ki? kıyafet bile giyildikten sonra iade edilebiliyor kulaklık monitör edilmiyor çok garip.
hocam peki hem thh'ye hemde teknik servise başvursam? ikisi de 1 ay gibi sürüyor hangisinden pozitif gelirse ona yönelsem oluyor mu?Avrupada böyle değil bizim ülkede normal çok ciddi suistimal ediliyor. Gelinlik alıp düğünden sonra iade edenler bile var bu ülkede bize haktır bunlar
THH 4 aydan aşağı sürmüyorhocam peki hem thh'ye hemde teknik servise başvursam? ikisi de 1 ay gibi sürüyor hangisinden pozitif gelirse ona yönelsem oluyor mu?
hocam göndermeden önce temizledim, öyle bozmak etmek gibi değil narin bir şekilde temizledim hatta parmak izi bile bırakmadım. yani gönderdikleri gibi iade ettim nerdeyse.bu ürünlerin kabul edilmemesinin sebebi kullanan kişilerin saçında kulagında bırtında zırtında saç mantarı ve kulak mantarı bulaşma riskinden dolayı
ben senin için denedim ki genel olarak söyledim bilemez çünkü satıcı satın alanın ne yaptıgınıhocam göndermeden önce temizledim, öyle bozmak etmek gibi değil narin bir şekilde temizledim hatta parmak izi bile bırakmadım. yani gönderdikleri gibi iade ettim nerdeyse.
yani yinede giyilen kıyafetin bile böyle bir ambalaj olayına takılmadan iade olabilmesi ama bir kulaklığın iade olmaması çok garibime gitti, dediğim gibi teknik servis vatanın ki gibi rezillik değilse iade onayını verirler iademi alırım. yoksa sarı siteye koyarım satılmazsa çürür gider yani.ben senin için denedim ki genel olarak söyledim bilemez çünkü satıcı satın alanın ne yaptıgını