Arama sonuçları: *

1. onlinedoktor

Aşı yaptıracak mısınız?

Aynen öyle hocam. Millet onam formuna takmış. Ben bir hafta hastanede ablama yardım ettim eğer en basit bir tedavide bile onam formu aldık neden ona taktılar onu anlamadım. Ne anlatırsak boş gibi herkes bildiğini okuyacak.
  2. onlinedoktor

Aşı yaptıracak mısınız?

Hocam hiç cevap vermemeyi tercih ettim ben, prim vermek istemiyorum böyle tiplere.
  3. onlinedoktor

Aşı yaptıracak mısınız?

Ortam bu propagandalara çok müsait maalesef çünkü ülkemizin en büyük sorunlarından biri araştırmamak.
  4. onlinedoktor

Aşı yaptıracak mısınız?

Hocam siz ciddi misiniz? Çocukluğunuzda olduğunuz o aşılar sayesinde bir çok hastalıktan korundunuz ya da çok ağır hastalıkları çok hafif olarak geçirdiniz. Aşının önemini anlamak için illa ki doktor, hemşire veya sağlıkçı olmak gerekmiyor. Bu aşılar vücudumuza gereken bağışıklığı sağlıyor ve...
  5. onlinedoktor

Aşı yaptıracak mısınız?

Sorusu bile saçma geliyor artık. Gerçekten olmayacak insanlar çocukluklarında ve bebekliklerinde oldukları aşılardan bihaberler heralde. Arkadaşlar bu aşıları vurulmak zorundayız yoksa pandeminin bitmesini ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı ancak rüyamızda görürüz.
  6. onlinedoktor

Elime Paslı Maket Bıçağı Battı Tetanoz Olmam Gerekir mi?

Tetonoz aşısı 2. dozda 3 yıl kadar koruma sağlar. O yüzden hemen gidip aşınızı yaptırmanızı öneririm.
  7. onlinedoktor

Yaşım 14 boyum (1.60) 1.80 olurmuyum?

14'ümde 1.72'yken, 15'imde 1.85 oldum. Boy işleri biraz sağlıklı beslenme, biraz düzenli uyku ve çokça kalıtıma bağlıdır.
  8. onlinedoktor

saçlarımda kepek gibi sarı şeyler var kaşıyınca çıkıyor ve saç dökülüyor

Dermataloji bölümüne gidip baktırman lazım dostum aynı sorun bende de vardı. Bir şampuan ve losyon yazmıştı.
  9. onlinedoktor

Halsizliğe iyi gelen vitamin ilaçı önerir misiniz?

İlk önce kan tahlili yapmalısınız. Doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı, ek takviye haplarını kullanmayın. Halsizliğin yanında ayakta elde uyuşma oluyor mu? Uzun süreli oturduktan sonra birden ayağa kaltığınızda başınız dönüyor mu?
  10. onlinedoktor

Hafiften kolumu yaktim, kisa sureligine nasil rahatlatabilirim

Hocam çok geçmiş olsun. Biraz geç cevap vereceğim ama ileride böyle bir durumla karşılaşan olursa ilk olarak soğuk-ılık su ile direkt yanan yeri yıkamalı, yıkadıktan sonra da yoğurt sürmelisiniz. Evde bu gibi durumlar için eczaneden yanık kremi bulundurmak gerekiyor, çoğu eczaneden reçetesiz...
  11. onlinedoktor

Kahveyi direk toz olarak yutsam etkisi olur mu?

Dostum kafein için içiyorsan direkt kafein satın alabilirsin. Çoğu spor malzemesi satan yerde bulunur ama gold da iyidir, uyku tutar.
  12. onlinedoktor

Kahveyi direk toz olarak yutsam etkisi olur mu?

Nescafe önermem kanserojendir kendileri. Türk kahvesini için 4 saat size uyku haram :)
  13. onlinedoktor

Bıyık traşı kaç yaşında yapılmalı?

Ne zaman rahatsız olursan o zaman kes ama aceleci davranma. Erken davranırsan ileride minik pişmanlıklar yaşayabilirsin.
  14. onlinedoktor

Karantinada birden 17 KG aldım. KG vermek için ne yapmam lazım?(Ev içi)

Kalori açığı vermen şart.
Top Bottom