Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Hasta haklarından bihaber
Gerçekten tartışmayacağım çok yordunuz. Aşı olmuyorsanız da propaganda yapmayın tek ricam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesin değil.
Çok doğru söylüyorsun.Virüs boşa gönderilmedi.Tedavisi de öyle.İnsanları tehlikeye atmamak,kul hakkına girmemek için tedbirimizi alıp aşı olalım.Aşılarda sorun çıkarsa hesabı illa ki sorulur.

Dinimde doğadaki bitkilerin her şeye deva olduğu yazmıyor. Müslümanım ve şarlatanlığa karşı geliyorum.
Araştırabilirsin.Doğada her hastalığın tedavisi var ama bunların ne olduğunu bilmiyoruz.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Hasta haklarından bihaber
Gerçekten tartışmayacağım çok yordunuz. Aşı olmuyorsanız da propaganda yapmayın tek ricam.

Kesin değil.

Peki atayım

Propaganda yapmıyorum fikrimi belirtiyorum buna saygı duymuyorsunuz bende sizin anladığınız dilden konuşuyorum

Dinimizde söyleniyor bu.Müslümansan buna karşı gelmezsin.

Allah'ın kuran-ı kerim de bile ilk kelimesi okudur be oku diyor oku asıl müslüman işini hakkıyla yapan araştıran aklını kullanan emin adımlarla şüpheli bir şekilde yaklaşandır ama size niye anlatıyorum ki daha benim bile fikrime saygı duymadıktan sonra okusanız neye yarar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Araştırabilirsin.Doğada her hastalığın tedavisi var ama bunların ne olduğunu bilmiyoruz
İşte bu yüzden diyorum. Modern tıbbın amacı da doğadakilerini insanların kullanabilir hale getirmesi.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Abicim sen çok garip bir çarsın. Yok yalanlamalar yok panik yaratmalar. Şizofren misin?
Aynen.Burda yazdıkların ne :D.Neyse başkalarına böyle şeyler söyleyip panik yaptırmayın.Aşı olmayacaksanız kendinize kalsın bu fikir.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Konunun kapatılmasını istiyorum.Aşı yaptırmayacaksan kendine bu.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nerdeyse insanlar aşı olcam,olmayacam,olun,olmayanlar tartışması yüzünden birbirine girecekler.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
bu aşı en başta yaşı büyüklere yaptırılıyordu şimdi 18 e indi
zamanla anadan doğan .ocuklara doğduğu gibi aşı yaparlar

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
O kadar çok kanıtlıymışmış gibi gösterilen teoriler gördüm ki insanlar panik yaratmak için yalandan belgeler oluşturuyor yalandan yok tanıdığıma metal yapışıyor gibi baya saçma teoriler ortaya atıyorlar.Aşı yaptırmayacak olan kendi kendine anlatsın bunları.Aşı yaptırmayanların hesabı illa ki sorulacak,başkasını tehlikeye atıyorlar çünkü.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Aynen.Burda yazdıkların ne :D.Neyse başkalarına böyle şeyler söyleyip panik yaptırmayın.Aşı olmayacaksanız kendinize kalsın bu fikir.
Ya sen şaka mısın? Olduğum yerde gerdi beni adam. Bir konu açıldı ve üzerinde tartışıyoruz fikir belirtiyoruz. Dalga mı geçiyorsun yoksa algılamanda bir sıkıntı mı var? Tartışma kültürün yok ve kendi bildiğini en doğru şey sanıp karşıt fikirleri de reddedip kendi fikrini insanlara empoze etmeye çalışıyorsun. Seninle muhattap olmak vakit kaybıydı.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Kendi annen baban safsataları dinlemediği için şu an birçok hastalıktan korunuyorsun "kardeş" . Umarım siz de 30 yaşına gelince çocuğuna aşı yaptırmayan tiplerden olmazsınız. ( Batıda çocukluk aşısını reddettiği için ebeveynini dava eden sayısız insan bulunuyor söyleyeyim )

Polio şekerli bir hastanın sözlerini aktarıyorum size : ben küçükken annem kısırlık yapıyor dşye aşılarımı yaptırmamış. Şimdi engelli olduğum için evlenemiyorum ve çocuğum olmuyor ve kendisi de üzülüyor .

Çocukluk aşılarına karşı olmanın düz dünyayı savunmaktan farkı yok.
Hocam hiç cevap vermemeyi tercih ettim ben, prim vermek istemiyorum böyle tiplere.

Top Bottom