Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sen aşı karşıtı olarak aşıyı savunan kaynak atıyorsun ben ise aşıyı savunan biri olarak aşıyı teşvik eden kaynak atıyorum arada fark var. İnanmıyor olabilirsin senin tercihin ama burada bile yakınlarını kaybedenler var hepsi bunun gerçek olduğunu söylüyor. Bu ülkede zaten vaka sayıları gizleniyor daha fazla aslında.
Benim attığım kaynaklar aşıya teşvik değil ki. İngiltere'nin, İsrail'in, ABD'nin yaptıklarını yalanmış gibi gösterecek bir ülke değil burası. Kuzey Kore'de yaşamıyoruz. Sadece kendi içimizdeki haberler doğru değil. Bu arada aşı karşıtı değilim, isteyen olabilir. Sadece bu aşının zorunlu olması yolunda ilerleyen aşamalardan rahatsızım ve buna karşıyım.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Hangi aşıyı olurken imza atıyorsun?

Buyur, halkın çoğunluğu aşılandıktan sonra tekrar kapanan İsrail.

Bu da Amerika.

Buyur, burada 6 farklı ülkenin sonuçları da var.

Biraz araştırınca bulunabilen şeyler. Kaynak istediğine göre pek haber takip eden birisi de değilsin.

Daha Faz 4 çıkmamış Faz 3 onaylanmamış bir aşının nesini savunuyorsunuz anlamıyorum. İleriki zamanlarda göstereceği yan etkileri de bilmiyoruz.
Yalan haberi atma. Amerika'da aşılılara maske yasağı geri gelmedi daha yeni takip ettiğim birisi 2. Dozunu oldu ve maske yasağının 2 doz aşı olanlara olmadığını söyledi. Faz 4 ise artık kullanılan ve gözlemlenen bir faz seviyesi tam onay almış aşıya hala inkar eden cahil insanlardan ne beklersin yok o öyle olmuş yok bu böyle hala güvenli olan bir aşıya karşı kendinizi ikna edemiyorsunuz çünkü kafanız kabullenemiyor dediklerinizin tersini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim attığım kaynaklar aşıya teşvik değil ki. İngiltere'nin, İsrail'in, ABD'nin yaptıklarını yalanmış gibi gösterecek bir ülke değil burası. Kuzey Kore'de yaşamıyoruz. Sadece kendi içimizdeki haberler doğru değil. Bu arada aşı karşıtı değilim, isteyen olabilir. Sadece bu aşının zorunlu olması yolunda ilerleyen aşamalardan rahatsızım ve buna karşıyım.
Aşı zorunlu olmalı çünkü o aşı olmayan yüzünden virüs çok ciddi mutasyona uğrayabilir hatta farklı bir virüse dönüşebilir. Dünyaca büyük bir salgında yasak getirilebiliyor. Yasak getiremezsiniz öyle böyle gibi şeyler normal koşullarda olan şeyler fakat bu büyük ve tüm dünya da olam bir virüs ve bu virüsün önüne geçebilecek şeyi her şekilde zorunlu yapabilirler

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tam onay almış aşıya hala inkar eden cahil insanlardan ne beklersin yok o öyle olmuş yok bu böyle hala güvenli olan bir aşıya karşı kendinizi ikna edemiyorsunuz çünkü kafanız kabullenemiyor dediklerinizin tersini.
Tam onay almış bir aşıyı olurken imza atıyorsun, aynen gerçekten onay almış bir aşı. Hangi aşıyı olurken imza atıyorsun?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Tam onay almış bir aşıyı olurken imza atıyorsun, aynen gerçekten onay almış bir aşı. Hangi aşıyı olurken imza atıyorsun?
:D konuyu imzaya bağlıyor. Şimdi der sorumluluk almıyolar. Biontech'te Ülkenin Sağlık Bakanlığı'da sorumluluk alıyor gidip bakabilirsin. Kullanılan bir sürü ilaca falan da imza gerekiyordu fakat kimse buna aldırış etmedi kullandığın ilaçları güvenli sanma. Git araştır aklı olan bir insan sorar bu böyle mi diye sonra da öğrenir git resmi kaynaklara bak yerli-yabancı. Allah akıl fikir versin, aşı karşıtı insanların neredeyse hepsi kavga çıkarıyor yemin ederim ailemden birisi aşı karşıtı olsa akıl hastanesinden randevu alırdım.

Top Bottom