furkankong
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 311
rx 580 ler falan bulunduğunuz ülkede daha ucuz 20 tane daha ekran kartı alın yatırımınız sağlam olsun YouTubedan video izleyin kazım işlemlerine başlayın
İzlediğim videolarda elektrik kesilip duruyordu sade özel firmalar iyi elektrik veriyor deniyordu onlar da pahalıydı (Kuzey Irak'ta geçerli dediklerim) miningden anlamam ama mining kartı satanlar sade biriktirmek için almış kar yapmıyor şuan yükselince satacağım diyorlarBu tür şeylerin, yasal yaptırımı gerçekten çok yüksek bu yüzden Irak'ta bu sistemi aktif etmeyi planlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, konumum Irak. burada elektirik ücreti Türkiye'ye kıyasla çok çok daha uygun.
Eğer gerçekten bir kazanç sağlayacak ise örnek olarak sistemim için 50 ekran kartı daha ekleyebilirim, bu konuda bir problemim yok ama benim için değerler önemli.rx 580 ler falan bulunduğunuz ülkede daha ucuz 20 tane daha ekran kartı alın yatırımınız sağlam olsun YouTubedan video izleyin kazım işlemlerine başlayın
Yaklaşık 2 yıldır buradayım, elektrik problemim olmadı.İzlediğim videolarda elektrik kesilip duruyordu sade özel firmalar iyi elektrik veriyor deniyordu onlar da pahalıydı (Kuzey Irak'ta geçerli dediklerim) miningden anlamam ama mining kartı satanlar sade biriktirmek için almış kar yapmıyor şuan yükselince satacağım diyorlar
Eğer gerçekten bir kazanç sağlayacak ise örnek olarak sistemim için 50 ekran kartı daha ekleyebilirim, bu konuda bir problemim yok ama benim için değerler önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaklaşık 2 yıldır buradayım, elektrik problemim olmadı.
Urfaya yada k suriye tasın hocam, orada elektrik bedava.Bu yüzden belirtmiştim, sanırım net yazamamışım, Şuan ki konumum TÜRKİYE değil, bu nedenle bu işe yatırım yapmak istedim.
Tek doğru yorum bu. Millet antminer alıp asic yapıyor(du). Antminer devri de bitmek üzere. 20 tane rx580le klimalı güzel bi internet kafe açsan daha çok para kazanırsın Irak'taGPU mining neredeyse bitti , artık ASIC ve FPGA ile mining var. GPU ya kıyasla baya farklı.