Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Yaptırdım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İşte aşı karşıtlığı yapan doktorların yaptığı karşıtların her şeyi verilerle açıklanıyor evet güvenmeyebilirsiniz ama kanıtlanmış bir şeye hala böyle karşıtlık yapıyorlarsa bu kişiler popüler olma çabasındadır bence
Bakalım görücez gerçek her türlü çıkıcak ortaya eninde sonunda bu yüzden beklemek istiyorum bir süre.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Şucu bilgilere atmalıyız.
Doğru bilgi şuan net değil halen yani neye güvenceğimizi şaşırdık he bu var o var demiyorum ama bilgi kirliliği doğru bilgi çıktığında otomatik yok olucaktır o zaman kadar beleyeceğiz eninde sonunda ortaya çıkar herkese iyiyi nasip etsin alla inşallah bu virüs biter bu konu burada bit(er)mez.
Hocam ben de size şunu diyorum internet var bütün her şey internette var aşıları araştırın aşı karşıtlığı yapanların o sahte haberlerinin bir bir yalan olduğunu gerçek verilerle o sahte şeylerin yok edildiğini okuyun. Tam onay almış bir aşı güvensiz değildir gidip araştırabilirsiniz. Gidin kafanıza takılan bir konu mu var resmi kaynaklarda ki yazıları okuyun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam ben de size şunu diyorum internet var bütün her şey internette var aşıları araştırın aşı karşıtlığı yapanların o sahte haberlerinin bir bir yalan olduğunu gerçek verilerle o sahte şeylerin yok edildiğini okuyun. Tam onay almış bir aşı güvensiz değildir gidip araştırabilirsiniz. Gidin kafanıza takılan bir konu mu var resmi kaynaklarda ki yazıları okuyun.
Hocam doğrudur.
Ben bir süre bekleyeyim yok olursa bence 1-2 ay'a kadar bunlar yok olur.
Doğru bilgi varsa yanlış bilgi maksimum 1-2 ay fenan dayanır bence.
Ve hocam ben yan etkilerin büyük olmasından korkuyorum aslıl bu her türlü olucak bu kesin ama ne denli olucak biilmiyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam sadece araştırmanızı söylüyorum çok fazla uzatmayalım çünkü baya bir aşı karşıtı var ve bir çoğu ne dediğini kendi bile bilmiyor kavgaya çeviriyor konuyu.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Ben de bir süre düşünüyordum yaptırsam mı diye sonra da yaptırdım. Hiçbir etkisi olmadı benim üzerimde bakalım en fazla ölürüz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam sadece araştırmanızı söylüyorum çok fazla uzatmayalım çünkü baya bir aşı karşıtı var ve bir çoğu ne dediğini kendi bile bilmiyor kavgaya çeviriyor konuyu.
Dediğim gibi 1 ay gibi bir süre bekleyeceğim bilgileri takip edecveğim.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Dediğim gibi 1 ay gibi bir süre bekleyeceğim bilgileri takip edecveğim.
Yani beklemenizin bir önemi olmadığını söylüyorum ertelemeniz sizin için kötü olabilir ama tabii senin kararın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yani beklemenizin bir önemi olmadığını söylüyorum ertelemeniz sizin için kötü olabilir ama tabii senin kararın.
1 ay bence fazla değil ama hocam yan etkileri korkutuyordu üst komşumuz çok fazla fenalaşmıştı o da etkiledi ve bildiğim kadarı ile bir sağllık sorunu da yoktu.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
1 ay bence fazla değil ama hocam yan etkileri korkutuyordu üst komşumuz çok fazla fenalaşmıştı o da etkiledi ve bildiğim kadarı ile bir sağllık sorunu da yoktu.
Ya yan etki olabilir aşıyı olduğunda ama bu yan etki hayatına etki eden bir yan etki değil zaten hastane de aşıyı olduktan sonra 15-30 dakika bu yüzden bekletiyorlar bir yan etki olursa hemen müdahale için bu yan etkilerde çok nadir oluyor ve olunca da hemen müdahale ediliyor iyileşiyor insanlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ya yan etki olabilir aşıyı olduğunda ama bu yan etki hayatına etki eden bir yan etki değil zaten hastane de aşıyı olduktan sonra 15-30 dakika bu yüzden bekletiyorlar bir yan etki olursa hemen müdahale için bu yan etkilerde çok nadir oluyor ve olunca da hemen müdahale ediliyor iyileşiyor insanlar.
İşte bilemiyorsun da komşu gece birden fenalaşmıştı aman neyin lafını ediyom eninde sonunda olucam yani.
O kadar aşı alında israf olmaz türkiyede hiçbir şey(!)
Diyeceğim o aşıların parasını verdiler ve herkese bitene kadar sadece bu aşıdan vurucaklar gibi gibi laf etmenin anlamı kalmıyor.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
aynen kardeşim hangi üniversite de okudun Harvard?
O kadar yazdığım şeyden sonra böyle bir cevap vermen çok komik. Cevap veremediğine göre herhangi bir argümanın yok, koyun falansın sanırım? Hiç oturup düşündün mü aşı olan da ölüyor olmayan da ölüyor o zaman biz neden bu aşıyı oluyoruz diye? Hadi diyelim koruyor, hala taşıyıcı olabiliyorsun. Yani sen hasta olmasan bile çevrene bulaştırma riskin hala var. Ki yeni yeni mutasyonlar sürekli çıkmaya devam ediyor. Aşı olanların da çoğu aşı olduk diye maskeyi fırlatmış vaziyette. Kafeler, eğlence mekanları, restoranlar ağzıma kadar dolu ve herkes maskesiz.

Bunun üniversite okumakla zerre alakası yok bu arada. Aklı olan her insan bunları düşünebilir. Okumuş cahiller de var yeryüzünde.

Bazen insanlar kendisi düşünmek yerine toplumun çoğunlukta olduğu düşünceyi doğru olarak kabul edip kendi doğrusunu aramaya çalışmaz, sen de onlardan birisisin.

Top Bottom