Dusmax
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,010
- İsim
- Tayfun Yılmaz
Ben de şunu diyorum.Bu aşılar dünya üzerinde zaten vardı.Bir çok aşılar kanseri tedavi etmek için deneniyordu ve virüse etki eder mi diye düşünüp virüse karşı deneyler yaptılar.Pandemi Çin de başladığından beri Aralık Ocak ayına kadar deneyleri sürdü ve sorun çıkmadı.Uzun vade de ne yapacakları artık çoğunlukla biliniyor.5 ay gözlemlendiler ve sorun çıkmadı bu kişilerde.Nereye girşi yasaklanıyor söylesene sen şunu bu her yerde konuşuluyor insan özgür hür iradesini kısıtlamaya giriyor bu dava açtığında sonuna kadar haklısın bak bunu tekrar tekrar söylüyoruz anlatmaya çalışıyorum anlamamak için özellikle çaba sarfediyorsunuz hepiniz yaptırmıcam demiyorum emin olduktan sonra yaptırcam diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi hadi insanlara panik salgılama.Olmazsan zararı kendine kanka.Olursan faydası insanlığa.Güvenilirliği kanıtlanmış aşıları hala faz 3 tamamlanmadı diyorsunuz.En son olan salgında aşıyı bulmak uzun sürüyordu.Teknoloji 10-15 yıl öncesine göre geliştiğinden bu şeyler bu teknolojiye göre değil.Geldi yine teoriciler İQLWMXİWKCLSŞFÖF yemin ederim hiç sekmiyorsunuz. Fikrimi belirttim kimseye şunu yapın bunu yapın demedim. Tartışma ve fikir alışverişi gibi bir ahlakın olmadığı için fikrimi kendime saklayayım. Emredersin paşam.