Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Nereye girşi yasaklanıyor söylesene sen şunu bu her yerde konuşuluyor insan özgür hür iradesini kısıtlamaya giriyor bu dava açtığında sonuna kadar haklısın bak bunu tekrar tekrar söylüyoruz anlatmaya çalışıyorum anlamamak için özellikle çaba sarfediyorsunuz hepiniz yaptırmıcam demiyorum emin olduktan sonra yaptırcam diyorum
Ben de şunu diyorum.Bu aşılar dünya üzerinde zaten vardı.Bir çok aşılar kanseri tedavi etmek için deneniyordu ve virüse etki eder mi diye düşünüp virüse karşı deneyler yaptılar.Pandemi Çin de başladığından beri Aralık Ocak ayına kadar deneyleri sürdü ve sorun çıkmadı.Uzun vade de ne yapacakları artık çoğunlukla biliniyor.5 ay gözlemlendiler ve sorun çıkmadı bu kişilerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldi yine teoriciler İQLWMXİWKCLSŞFÖF yemin ederim hiç sekmiyorsunuz. Fikrimi belirttim kimseye şunu yapın bunu yapın demedim. Tartışma ve fikir alışverişi gibi bir ahlakın olmadığı için fikrimi kendime saklayayım. Emredersin paşam.
Hadi hadi insanlara panik salgılama.Olmazsan zararı kendine kanka.Olursan faydası insanlığa.Güvenilirliği kanıtlanmış aşıları hala faz 3 tamamlanmadı diyorsunuz.En son olan salgında aşıyı bulmak uzun sürüyordu.Teknoloji 10-15 yıl öncesine göre geliştiğinden bu şeyler bu teknolojiye göre değil.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
En basit tedavide dahil onam formu var.

Öyle mi söylesene serum takarken o zaman neden onam formu yok buda basit bir tedavi ama ? gidiyorsun doktora anında serum takıyor senden neden onam istemiyor ? ben hiç hatırlamıyorum serum takarlarken onam formuma imza attığımı ?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En basit tedavide dahil onam formu var.
Var ama yıllardır süre gelen deneylerle çalışmalarla kanıtlanmış tedaviler sonuçları belli. Aşıda ise Faz 3 çalışmasının bitmesi 2-3 yıl sürüyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşıların artık ne sonuçlar vereceği çoğunlukla biliniyor.Bu aşılar pandemi süresinde bulunmadı.Hali hazırda kanser için denenen aşılar virüse karşı denendi bütün FAZ çalışmalarını tamamladı,ardından 3-4 kere aşıların güvenli olup olmadığına dair dünya çapında testler yapıldı.İlk aşıyı vurulan insanlar bir kaç ay gözlemlendi ve sorun çıkmadı.Uzun vadede ne yapacakları Ocak ayında belli değildi.Şuan artık belli.Ciddi bir ilaç içiyorken bile bu tür şeyleri imzalaman gerek.Bütün aşılarda da böyle.Penisilin,zatürre,grip aşılarında bile imza atılması için form var ama bu kişiye sorulmuyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Öyle mi söylesene serum takarken o zaman neden onam formu yok buda basit bir tedavi ama ? gidiyorsun doktora anında serum takıyor senden neden onam istemiyor ? ben hiç hatırlamıyorum serum takarlarken onam formuma imza attığımı ?
Doktor seni yeterince bilgilendirmediyse ve bir komplikasyon gerçek çkleşirse doktor sorumludur. Bu da sözlü onamdır.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Hala komplo diyor ya bilerek mi yapıyorsun birader bunu ? ben komplodan bahsettin mi nerenle dinliyorsun beni diyorum ki aşının uzun vadede emin olduktan sonra yaptıracağım olay bu kadar basit ister kabul edin ister etmeyin

Ben de şunu diyorum.Bu aşılar dünya üzerinde zaten vardı.Bir çok aşılar kanseri tedavi etmek için deneniyordu ve virüse etki eder mi diye düşünüp virüse karşı deneyler yaptılar.Pandemi Çin de başladığından beri Aralık Ocak ayına kadar deneyleri sürdü ve sorun çıkmadı.Uzun vade de ne yapacakları artık çoğunlukla biliniyor.5 ay gözlemlendiler ve sorun çıkmadı bu kişilerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi hadi insanlara panik salgılama.Olmazsan zararı kendine kanka.Olursan faydası insanlığa.Güvenilirliği kanıtlanmış aşıları hala faz 3 tamamlanmadı diyorsunuz.En son olan salgında aşıyı bulmak uzun sürüyordu.Teknoloji 10-15 yıl öncesine göre geliştiğinden bu şeyler bu teknolojiye göre değil.
Her şeyin en iyisini sen biliyorsun çok haklısın. Bizimde işimiz gücümüz yok millete panik pompalamak için konuşuyoruz. Arkadaşım sen kamera şakası falan mısın? Fikrimi belirtiyorum ortada bir teori yok her şey somut.Ukraynada yaşıyorum ve düzenli olarak birçok Avrupa ülkesine gitgel yapıyorum. Ama olsun sen biliyorsun biz bilmiyoruz. Çok özür dileriz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Var ama yıllardır süre gelen deneylerle çalışmalarla kanıtlanmış tedaviler sonuçları belli. Aşıda ise Faz 3 çalışmasının bitmesi 2-3 yıl sürüyor.
Alakası yok faz 3 biteli 6 ay oluyor aşı artık faz4te.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani bir felaket baş gösterildiğinde insanlar korktukları şeyden bahsedip dururlar Allah insanlara gerçekten sürekli azap verseydi emin ol daha çok konuşulurdu
Allah müddet verir ama ihmal etmez diyeyim. Vakti gelen öylede böylede. ölüyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Her şeyin en iyisini sen biliyorsun çok haklısın. Bizimde işimiz gücümüz yok millete panik pompalamak için konuşuyoruz. Arkadaşım sen kamera şakası falan mısın? Fikrimi belirtiyorum ortada bir teori yok her şey somut.Ukraynada yaşıyorum ve düzenli olarak birçok Avrupa ülkesine gitgel yapıyorum. Ama olsun sen biliyorsun biz bilmiyoruz. Çok özür dileriz.
Yabancı ülke de yaşayan bir çok tanıdığım var.Duyduklarım senin dediklerinle aynı bile değil.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Çipe Youtube yükleniyor ise tabi yaptıracağım. Video izleyemeyeceksek neden aşı yaptıralım ki?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Doğada her şeyin tedavisi vardır bunu unutmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom